- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
//
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İlk verdiğim örnek geçen hafta denk geldiğim bir hiledeki analizdi yerden item alınabilmesi için itemin yanında olman gerekiyor bu nedenle o hilede adam kordinatı sunucuya gönderip geri eski kordinatına geri atıyor o örnek başka bir hile ile alakalıydı zaten.
Worldeditor ile maplerin hareket edilebilir kordinatlarını toplayıp oyuncu sanki o kordinatlar da dolaşıyormuş gibi sunucuyu yanıltırsan hilenin sunucu tarafından tespit edilmesi daha olanaksız bir hale gelir sunucuya kordinatı bildirmesende, fake olarak bildirsende bu hile zaten mevcut olarak çalışabilen bir şey![]()
abi sen çok bilgili birine benziyon elymt2 de niye hiç bir önlem yok hilelere karşı önüne gelen bişey sokuyor python yok prodamage bilmem ne
bir laf var bişey bişeyin davası olmaz o yüzden onu bunu bırakında wall efsane be moruk
Belirli pozisyonun engel olup olmadığını veren fonksiyon var clientte o yüzden gerek yok harita harita uğraşmaya
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Şu resimide şuraya iliştireyim HolyOnlineın efsun botuyla ilgili denemeler yaptığı sırada sistemimize düşen kayıtlar, kendisi tarih ve saatlerini hatta ip adresini karşılaştırabilir.
Burada sistemin aşılamayacağını veya gövde gösterisi yaptığımı düşünmeyin bu yazılımı 6 aydır geliştiriyorum ve bulduğum bir çok hilenin çalışma mantığına göre veritabanını inşa ediyorum bunuda tamamen kamu hizmeti olarak yapmayı hedefliyorum ve yakın bir zamanda herkesin serverinda kullanabilmesi için yayınlayacağım yaptığınız işe saygım sonsuz ancak size karşı önlemler alındığında bunu küçümsemeyin yazılım dünyası tahmin ettiğiniz ve yapabildiklerinizden daha fazlasını sizlere sunuyor.
şu videoyu bende iliştireyim şuralara kalsın;
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
piyasadaki efsun botlarını inceledim demişsin de çok alakasız ve yanıltıcı yorum olmuş dışardan görende yanlış anlıcak xD
resimde doğru zaten ben efsun botu soktuğumu söylememiştim net modülüyle ilgili bi iz olmamasına rağmen kullanabiliyordum sen arandın
bu arada yeni serverin hayırlı olsun orada olacağım ama oynamak için değil xDDD
abi sen çok bilgili birine benziyon elymt2 de niye hiç bir önlem yok hilelere karşı önüne gelen bişey sokuyor python yok prodamage bilmem ne![]()
önüne gelen sokamaz ben sokuyomnet modülü forever <3 Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
- Konular
- 200
- Çözüm
- 49
- Online süresi
- 11mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 2,894
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 293
- MmoLira
- 21,011
- DevLira
- 21
Hadi bakalım 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 5 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
MORUQ EFSANESINUzun zamandır aklımda olan ama temize çıkaramadığım yöntemle artık sunucu taraflı kontrollere yakalanmadan dağlardan, taşlardan, binalardan, yapılardan geçebilirsiniz.
Ayrıca kullandığım yöntemle karakteriniz oyunculara ve canavarlara takılmaz.
Denenip çalıştığı teyit edilen pserverlar;
Siz de bilgisayarınızda olan diğer pserverlarda deneyip konu altında çalışıp çalışmadığını eğer çalışmıyorsa "wh_logs.txt" dosyasının içeriğiyle birlikte belirtebilirsiniz.
- AstekMt2
- LovaMt2
- 55lvlMt2
- MilasMt2
Not: İnternetim kısıtlı olduğundan pserver indirmem mümkün değil bu yüzden çalışmayan pserverlar için geç güncellenebilir hatta hiç güncellenmeyebilir(?).
Hile nasıl kullanılır?
Aşağıdaki linkten indirdiğiniz "global_wallhack.dll" dosyasını açılışta veya oyun içinde farketmez herhangi bir injector yardımı ile client'e inject ediniz.
İndirme linki;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virustotal sonucu linki;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Konular
- 12
- Online süresi
- 10s
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
büyüksün başgan
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)