- Konular
- 12
- Online süresi
- 10s
- Reaksiyon Skoru
- 174
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 76
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
server sahiplerinin coğu sadece cebine giren paraya bakıyor hiç birinin bilgisi yok zaten bir kaç istisna dışında
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Metin2 yi geliştiren insanlar düşünebildikleri hilelere önlem almışlar, özel bir neden yok bu tür serverside korumalara sahip olmamaları için. Hileyi engellemek istiyorsan önce nasıl yapılacağını bilmen gerekli yada geleceği çok iyi görmek.
Kimse servserside koruma tek başına yeterli demiyor eğer oyunu çok az etkileyen birkaç şeyden de kurtulmak istiyorsan. Clientside koruma kullananlar tüm hilelere açık. Tek veya ikisini kullanmaları onların kararları. Zaten server sahiplerinin tümü beyinsiz olarak sadece wallhack koruması için anti hileyi kullanıyorlar aynen. Çok mantıklı bir yazı yazmışsın gerçeklere göre.
libsvside.so tekrar bir lib indirip onu aktif ettiğini izin vermeleri gereken ip adreslerini soran veya sormayan birçok kişi/server sahibi farkında. İnsanlar svside ile sunucularına tam erişim yetkisine sahip olduğumu biliyor. Ancak "güven" dediğimiz şey olduğu için şuana kadar hiçbir server sahibi bu konuda bir şüphe duyarak sistemi kullanmama durumu yapmadı. Sadece etrafta source source diye gezen ve source olmayan sistemleri almayan 1-2 şahıs dışında.
Konu boyunca içinde bulunduğunuz görünen toplumun, az düşünerek ne kadar çok saçma yazı ve gerçek olmadığı belli ifadelerinin anlaşılabilir olması gerçekten üzücü. Özel bir çözümü var mı bilemiyorum.
Yazdıklarımdan kendince çıkarımlar yapıp yorumlamışsın. Ben sadece wallhack koruması için Svside aldıklarını ima etmedim şöyle ki svside korumasının tek mantıklı ve makul engelinin wallhack olduğunu söyledim diğer engellerin aksine. Sonuçta hiçbir oyuncunun boss veya metin keserken bot kontrol ekranının gelmesine veya damagelerinin kontrollerden dolayı geç işlemesine mutlu olduğunu sanmıyorum.
Kaldı ki insanların gerçekten bu dediklerinin farkında olduklarını düşünmüyorum. Umarım onlardan almış olduğun yetkileri onların bilgileri dahilinde alıyorsundur. Aksi takdirde bu adam kandırma olur. O izinleri kötü amaçla kullansan da kullanmasan da.
"Güven" den bahsetmişsin. Ortada güven olabilmesi kimliğinin saklı olmasından dolayı mümkün değil. Ben bu şartlarda sana güvenen insana keriz derim. Ayrıca insanların sunucularında çalışacak eklentinin güven sağlayamadığından dolayı source'sini istemeleri gayet normal bir durum.
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 113
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 78
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Boş benzerlikler kurmayalım, okuyanlar da dahil bunların farklı durumlar olduğunu anlayabiliyoruz.
Ayrıca ne tür izinlere sahip olacağın yeterli güvenceyi sağlamıyor. Daha önceden de bahsettiğim gibi kimliği belirsiz kişiye güvenilmez. Bu tür kişiden alınabilecek korumanın tek hali source halidir.
Ayrıca ne tür izinlere sahip olacağın yeterli güvenceyi sağlamıyor. Daha önceden de bahsettiğim gibi kimliği belirsiz kişiye güvenilmez. Bu tür kişiden alınabilecek korumanın tek hali source halidir.
- Konular
- 163
- Online süresi
- 6h 24m
- Reaksiyon Skoru
- 531
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 319
- DevLira
- 6
Boş benzerlikler kurmayalım, okuyanlar da dahil bunların farklı durumlar olduğunu anlayabiliyoruz.
Sanırım artık kimsenin güvenmeden kullandığı düşüncesinin ne olduğu ortaya çıkar. Haberim yok diyen varsa artık haberi olacaktır. Herhangi bir soruya ihtiyaç duymadan.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)