Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Main cpp de usr game Share exptable.txt şeklinde oraya attım bendeyaşadığım bi sorundu herkezde aynı durumun olmasını beklemem biraz saçma olurdu ama srclerden petin exp tablosu yanlış tanıtılınca oluyodu bu hata exp gelmemesi birden hızlı lvl atlaması vb bn o yolla çözdümdüm srcde turkey iken germany filan oluyodu v..
Main cpp de usr game Share exptable.txt şeklinde oraya attım bende
şöle deilmi
std::ifstream exppet_table_open("/usr/game/share/locale/turkey/exppettable.txt");
şöle deilmi
std::ifstream exppet_table_open("/usr/game/share/locale/turkey/exppettable.txt");
std::ifstream exppet_table_open("/usr/game/share/exppettable.txt");
Bu sekil
std::ifstream exppet_table_open("/usr/game/share/exppettable.txt");
Bu sekil
konum doğru 1 klasör eksik 1 klasör fazla öle bişeyden sorun olcak deil ama normalde burdaki konumda o txtnin olmamasından kaynaklanıyodu sorun src ye yanlış eklemeden dolayı olabilir yada bi sistemdeki bi define ile çakışmasından dolayıdır.
Nerelerde olabilir sorunkonum doğru 1 klasör eksik 1 klasör fazla öle bişeyden sorun olcak deil ama normalde burdaki konumda o txtnin olmamasından kaynaklanıyodu sorun src ye yanlış eklemeden dolayı olabilir yada bi sistemdeki bi define ile çakışmasından dolayıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)