Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Nerelerde olabilir sorun
tam olarak tahmin edebilsem bunu belirtirdim ama sistemin bştan sona kontrol edilip bi hata olup olmamasına bakılması daha mantıklı olur.
son bir soru kb rahatsız ettim gece gece pete skil gelmiyor petin üzerindede skilyazmıyor ve açınca p tuşundada aöık olduğu gözükmüyortam olarak tahmin edebilsem bunu belirtirdim ama sistemin bştan sona kontrol edilip bi hata olup olmamasına bakılması daha mantıklı olur.
son bir soru kb rahatsız ettim gece gece pete skil gelmiyor petin üzerindede skilyazmıyor ve açınca p tuşundada aöık olduğu gözükmüyor
rastladığım bi hata deil lakin bi kurcalayıp bakarım
level sorununu çözdüm sizin dediğiniz yolu yaparak nedense gösterge doğru olsada görmüyordu şimdiki sorunum syser:rastladığım bi hata deil lakin bi kurcalayıp bakarım
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sorunum ise pete exp gelince bir değişiklik olmuyor bişey dolmuyor exp tüğünün içinde exp geldiği anlaşılmıyor
level sorununu çözdüm sizin dediğiniz yolu yaparak nedense gösterge doğru olsada görmüyordu şimdiki sorunum syser:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sorunum ise pete exp gelince bir değişiklik olmuyor bişey dolmuyor exp tüğünün içinde exp geldiği anlaşılmıyor
basit bi açıklamayla pet exp alırken tüplerdeki kırmızı göstergeler dolmuyo + syserrde bu sorunla alakalı bi log gözükmüyo başka biyerde sorunu olabilir bunu 2-3 kişi daha belirtmişti bana ama daha bulamadım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)