HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
online yaızısı gözükmüyor ... gözükür onu bende fark ettim ama chye tıklarsan oyuna giriş yapabilirsin o ch isminide server info pyden editlemen gerekiyor ama tavsiye etmem bu filesi ben de her şey açılmıştı ama sadece site açılmamıştı hasan fidan ve tgs sahin fileslerine bakmanı öneririm mysqlunda hata var galiba bu filesin veritabınıa bağlanımıyorsun ben o yüzden sildim filesi oyuna girerken ne hatası veriyor sunucuya bağlanırken hatamı alıyorsun
kanallar hiç aktif olmuyor hemde hiç yani fileste kanallarda bir sorun var 1ncisi start.sh de 8 tane kanal var ayarlıyorum onuda serverinfo dan fakat normalde de gelmiyor ayarlasamda gelmiyor yani kim oyuna bağlanıyorsa pack atsın bence
Team alabilir miyim ?kanallar hiç aktif olmuyor hemde hiç yani fileste kanallarda bir sorun var 1ncisi start.sh de 8 tane kanal var ayarlıyorum onuda serverinfo dan fakat normalde de gelmiyor ayarlasamda gelmiyor yani kim oyuna bağlanıyorsa pack atsın bence
Çözeceğim sorununu
Hocam Server İşlerinde Yeniyim Ve Öğrenmeye Çabalıyorum Tabikide Bizim Üstadlar Her şeyi Tam Çözmeyelim diye yarım anlatıyor bir kaç sorum olucaktı 94.23.78.186:12864 TS3 adresi umarım reklam sayılmaz zaten bedava ip kimse olmadığı için bi bağlanırsanız sevinirim sesli sorayım soruları yazıyla başınızı ağrıtmayayımTeam alabilir miyim ?
Çözeceğim sorununu
Teamspeak bende mevcut değildi hemen indiriyorumHocam Server İşlerinde Yeniyim Ve Öğrenmeye Çabalıyorum Tabikide Bizim Üstadlar Her şeyi Tam Çözmeyelim diye yarım anlatıyor bir kaç sorum olucaktı 94.23.78.186:12864 TS3 adresi umarım reklam sayılmaz zaten bedava ip kimse olmadığı için bi bağlanırsanız sevinirim sesli sorayım soruları yazıyla başınızı ağrıtmayayım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)