shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
Hikaye Ekle

Roky Choky Files v1.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan necaticeza45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Roky Choky Files 40K Sourceli filestir. Sürekli geliştirilecektir ve geliştirildiğinde V3 sürümüne bile çıkartabilirim :)

Şuan böyle kalsın

Roky Choky bugün veya yarın paylaşılmasının ardından sizin en çok sevdiğiniz Kralonly files ve Leqendy server filesin 40K hali 1 hafta sonra burada paylaşıma sunulacaktır.
2012 ve 2011 yılının en çok kullandığı server files leqendy ve kralonly aah eskiler

Ama neyazıkki şuan paylaşamam :(

Çünkü hepimizin başının derdi olan AKK (Adil Kullanım Kotası) yüzünden bende yapabileceğim birşey yok
1 Hafta bekleseniz yeterli :)

Videoya geçelim seri :

Yorumlarınız benim için değer arz etmektedir. Eğer yeterince istek gelirse paylaşıma sunacağım. Eğer filese eklememi istediğiniz bir sistem varsa çekinmeden belirtiniz..

Hepinize teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum :)

<--- Filesi Paylaşıyorum --->

VirüsTotal Sonuçları :
MySQL Dosyası VT :

Game Dosyası VT :

Game & DB Source VT :

MySQL Dosyası İndirme Linki :

Game Dosyası İndirme Linki :

Game Source İndirme Linki :

Binary (Pack) :

Client Source :

Client Source büyük olduğu ve client pack boyutu yüksek olduğu için taratamadım.Eğer PC'nizde virus scanner yada malware scanner var ise taratıp sonuçları paylaşınız bende konuya eklerim.​

Son düzenleme:
İlk olarak bilmenizi isterim ki aslında bu files 34K idi ,
https://forum.turkmmo.com/konu/3220392-wslik-server-files-istiyorsan-iceri-gir-100-orjinal-92-99/
Ve bu files Ahmet Atalay'a yani benim hocama ait ben sadece 40K 'ya yükseltmesini yaptım ve ayrıca game db 40k çekmekle iş bitmiyor.
Ben pack tarafını orjinal olarak 40K'ya çıkarmış bulunmaktayım. Nasıl yaptığım nasıl 40K'ya çıkardığım hakkında bir fikir , görüş veyahutta bilgi öne sürmeyeceğim :)

Yinede istediğiniz birşey veyahut istekleriniz varsa lütfen çekinmeden dile getiriniz..
Şimdiden Teşekkürler
İyi Forumlar Dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri