HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Roky Choky Files 40K Sourceli filestir. Sürekli geliştirilecektir ve geliştirildiğinde V3 sürümüne bile çıkartabilirim 
Şuan böyle kalsın
Roky Choky bugün veya yarın paylaşılmasının ardından sizin en çok sevdiğiniz Kralonly files ve Leqendy server filesin 40K hali 1 hafta sonra burada paylaşıma sunulacaktır.
2012 ve 2011 yılının en çok kullandığı server files leqendy ve kralonly aah eskiler
Ama neyazıkki şuan paylaşamam
Çünkü hepimizin başının derdi olan AKK (Adil Kullanım Kotası) yüzünden bende yapabileceğim birşey yok
1 Hafta bekleseniz yeterli
Videoya geçelim seri :
Yorumlarınız benim için değer arz etmektedir. Eğer yeterince istek gelirse paylaşıma sunacağım. Eğer filese eklememi istediğiniz bir sistem varsa çekinmeden belirtiniz..
Hepinize teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum
<--- Filesi Paylaşıyorum --->
VirüsTotal Sonuçları :
MySQL Dosyası VT :
Game Dosyası VT :
Game & DB Source VT :
MySQL Dosyası İndirme Linki :
Game Dosyası İndirme Linki :
Game Source İndirme Linki :
Binary (Pack) :
Client Source :
Client Source büyük olduğu ve client pack boyutu yüksek olduğu için taratamadım.Eğer PC'nizde virus scanner yada malware scanner var ise taratıp sonuçları paylaşınız bende konuya eklerim.

Şuan böyle kalsın
Roky Choky bugün veya yarın paylaşılmasının ardından sizin en çok sevdiğiniz Kralonly files ve Leqendy server filesin 40K hali 1 hafta sonra burada paylaşıma sunulacaktır.
2012 ve 2011 yılının en çok kullandığı server files leqendy ve kralonly aah eskiler
Ama neyazıkki şuan paylaşamam

Çünkü hepimizin başının derdi olan AKK (Adil Kullanım Kotası) yüzünden bende yapabileceğim birşey yok
1 Hafta bekleseniz yeterli

Videoya geçelim seri :
Yorumlarınız benim için değer arz etmektedir. Eğer yeterince istek gelirse paylaşıma sunacağım. Eğer filese eklememi istediğiniz bir sistem varsa çekinmeden belirtiniz..
Hepinize teşekkür ediyor iyi forumlar diliyorum

<--- Filesi Paylaşıyorum --->
VirüsTotal Sonuçları :
MySQL Dosyası VT :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Game Dosyası VT :
Game & DB Source VT :
MySQL Dosyası İndirme Linki :
Game Dosyası İndirme Linki :
Game Source İndirme Linki :
Binary (Pack) :
Client Source :
Client Source büyük olduğu ve client pack boyutu yüksek olduğu için taratamadım.Eğer PC'nizde virus scanner yada malware scanner var ise taratıp sonuçları paylaşınız bende konuya eklerim.
Son düzenleme:
https://forum.turkmmo.com/konu/3440...4x-tas-l-daha-yenilikci-ozellikleriyle/page-2
Ben değişiklik olarak sadece npc dizilimi,npc içeriği,level siniri,ic ve silah,zirh leveli ayarlamasi yapildigini gordum gerisi ayni
Ben değişiklik olarak sadece npc dizilimi,npc içeriği,level siniri,ic ve silah,zirh leveli ayarlamasi yapildigini gordum gerisi ayni
İlk olarak bilmenizi isterim ki aslında bu files 34K idi ,
https://forum.turkmmo.com/konu/3220392-wslik-server-files-istiyorsan-iceri-gir-100-orjinal-92-99/
Ve bu files Ahmet Atalay'a yani benim hocama ait ben sadece 40K 'ya yükseltmesini yaptım ve ayrıca game db 40k çekmekle iş bitmiyor.
Ben pack tarafını orjinal olarak 40K'ya çıkarmış bulunmaktayım. Nasıl yaptığım nasıl 40K'ya çıkardığım hakkında bir fikir , görüş veyahutta bilgi öne sürmeyeceğim
Yinede istediğiniz birşey veyahut istekleriniz varsa lütfen çekinmeden dile getiriniz..
Şimdiden Teşekkürler
İyi Forumlar Dilerim
https://forum.turkmmo.com/konu/3220392-wslik-server-files-istiyorsan-iceri-gir-100-orjinal-92-99/
Ve bu files Ahmet Atalay'a yani benim hocama ait ben sadece 40K 'ya yükseltmesini yaptım ve ayrıca game db 40k çekmekle iş bitmiyor.
Ben pack tarafını orjinal olarak 40K'ya çıkarmış bulunmaktayım. Nasıl yaptığım nasıl 40K'ya çıkardığım hakkında bir fikir , görüş veyahutta bilgi öne sürmeyeceğim

Yinede istediğiniz birşey veyahut istekleriniz varsa lütfen çekinmeden dile getiriniz..
Şimdiden Teşekkürler
İyi Forumlar Dilerim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)