HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Emeğine sağlık
kanallar online gözükmüyor sebebi nedir hocam
reis bendede öle olmuştu ben düzelttim oyunun yüklü olduğu metin2 nin pack dosyalarına gir ve root eix ve root epk yı eternexus programının klasörününü içine at son ondan sonra eternexus çalıştır ve file gel extrach arciveye tıkla pack acılacak elleme root dosyası diye bir şey gelicek gir o klasöre ve server info py yi aç not defteriyle aç en üstte ip yazar oraya kendi server ipini yaz kaydet çık
ve putye giriş yap cd/ usr/game yaz reboot çek oyuna
ondan sonra bulunduğun dizinden çık en başa dön eternexusun olduğu yere ve tekrar aç eternexusu programını pack archive ye tıkla root klasörünü seç ve putyi aç putyde login ol giriş yap yani cd/ usr/game yaz ve bunları yazdıktan sonra sh baslat.sh yaz olmassa sh start.sh yaz oyun açılcaktır ve ch açık olduğu gözükmüyor bide navicata bağlı olduğundan emin ol
reis bendede öle olmuştu ben düzelttim oyunun yüklü olduğu metin2 nin pack dosyalarına gir ve root eix ve root epk yı eternexus programının klasörününü içine at son ondan sonra eternexus çalıştır ve file gel extrach arciveye tıkla pack acılacak elleme root dosyası diye bir şey gelicek gir o klasöre ve server info py yi aç not defteriyle aç en üstte ip yazar oraya kendi server ipini yaz kaydet çık
ve putye giriş yap cd/ usr/game yaz reboot çek oyuna
ondan sonra bulunduğun dizinden çık en başa dön eternexusun olduğu yere ve tekrar aç eternexusu programını pack archive ye tıkla root klasörünü seç ve putyi aç putyde login ol giriş yap yani cd/ usr/game yaz ve bunları yazdıktan sonra sh baslat.sh yaz olmassa sh start.sh yaz oyun açılcaktır bide navicata bağlı olduğundan emin ol
reis dediklerinin hepsini yaptım online gelmiyor tek bu fileste sorun yaşadım
online yaızısı gözükmüyor ... gözükür onu bende fark ettim ama chye tıklarsan oyuna giriş yapabilirsin o ch isminide server info pyden editlemen gerekiyor ama tavsiye etmem bu filesi ben de her şey açılmıştı ama sadece site açılmamıştı hasan fidan ve tgs sahin fileslerine bakmanı öneririm mysqlunda hata var galiba bu filesin veritabınıa bağlanımıyorsun ben o yüzden sildim filesi oyuna girerken ne hatası veriyor sunucuya bağlanırken hatamı alıyorsun
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)