Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Teşekkürler.yaptım geldimi. ve bu arada 5+2 sadece saltanatta var. te allam
anlaşılan çok başarılı birisin noto0606 dikkatimi çekiyor bu kadar bilgin var güzel paylaşımlar ediyorsun özelden mesajda atım sana dönüş yapmadın senin gibi bilgili biri ile tanışmak çok isterim
Sanki bazı kişiler seni kızdırıyor o yüzden paylaşım ediyormuşsun gibi hissettim ama başarıların günden güne paylaşım yaptıkça ilerliyor valla bilmiyorum bir oyunun var mı eğer varsa çok şanslı oyuncular senin gibi bilgili biri her oyuna lazım
Sanki bazı kişiler seni kızdırıyor o yüzden paylaşım ediyormuşsun gibi hissettim ama başarıların günden güne paylaşım yaptıkça ilerliyor valla bilmiyorum bir oyunun var mı eğer varsa çok şanslı oyuncular senin gibi bilgili biri her oyuna lazım
Teşekkürleranlaşılan çok başarılı birisin noto0606 dikkatimi çekiyor bu kadar bilgin var güzel paylaşımlar ediyorsun özelden mesajda atım sana dönüş yapmadın senin gibi bilgili biri ile tanışmak çok isterim
.Özel mesajını göremedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)