Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
kendi efsun botunun py sini biliyormusun veya skype ekle kastamonolu3706Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musun ?
Nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum yardımcı olur musun ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyur kardeşim konuda tga lar ve anlatım eksik sıradan efsun botunun pysini değiştirirsen bu bot çalışmaz.
@notto0606 , Ömer sende anlatımı ekleyip, eksik klasörü tamamlarsan konuya daha iyi olur.
5+2 efsun botunun py sini direk bununla değiştirirsen sıkıntı olmuyor hasan.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Buyur kardeşim konuda tga lar ve anlatım eksik sıradan efsun botunun pysini değiştirirsen bu bot çalışmaz.
@notto0606 , Ömer sende anlatımı ekle ve eksik klasörü tamamlarsan konuya daha iyi olur.
Benim python bilgim yok daha oyuna silah eklemeyi bilmiyorum5+2 efsun botunun py sini direk bununla değiştirirsen sıkıntı olmuyor hasan.
Son düzenleme:
Anlatım olsa iyi olurLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
@notto0606 , Ömer sende anlatımı ekleyip, eksik klasörü tamamlarsan konuya daha iyi olur.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)