HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@OyunHosting; kisi hala donus yapilmadigini belirtiyor, gun icerisinde donus yapaciginizi belirtmistiniz. Gun sonuna kadar kisiye durum hakkinda donus yapiniz ve problemini cozunuz.
@lanetadam;
Halen Geri Dönüş Bekliyorum.
Merhaba
Gerekli kontroller sağlandığında herhangi bir probleme rastlanmadı. Bu konuda dilerseniz Teamviewer üzerinden test işlemi sağlayabiliriz.
@OyunHosting
Ben Ditaloğumuzun buradan Sürmesi Taraftarı Değilim Ticketlere Zamanında Geri Dönüş Yaparsanız Oradan Konuşabiliriz
Basit Bir Şikayet Konusu Üzerinden
İmajınızın Zedelenmesini Elbette İstemem.
Gece 12:30 Da Aktif Olursanız İletişime Geçip Gerekli Testleri yapabilirsiniz
Ben Ditaloğumuzun buradan Sürmesi Taraftarı Değilim Ticketlere Zamanında Geri Dönüş Yaparsanız Oradan Konuşabiliriz
Son düzenleme:
Merhaba
Gerekli kontroller sağlandığında herhangi bir probleme rastlanmadı. Bu konuda dilerseniz Teamviewer üzerinden test işlemi sağlayabiliriz.
@OyunHosting
Ben Diyaloğumuzun buradan Sürmesi Taraftarı Değilim Ticketlere Zamanında Geri Dönüş Yaparsanız Oradan Konuşabiliriz
@OyunHosting;
Team Wiever Bilgileri Ticket Üzerinden Tarafınıza Ulaştırılmıştır Sizleri Beklemekteyim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)