- Konular
- 426
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 17h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 619
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@lanetadam @OyunHosting;
Merhabalar,
Maalesef ki Ben Firmaya İyi Niyetli Yaklaştıkça Sayın Oyunhosting Yöneticileri Amaçları Ne İse Beni Mağdur Etmeye Devam Ettiler ve Halen Ediyorlar.
Ayın 19 unda Kirayı Yatırdığımda Oyun İçi Marketin Açılmasını İstedim ki Parasıda Ödenmişti
Market Açılacağına, Otopack Problemim Çözüleceğine Komple Otopack Sunucusuna Erişim Kesildi
Ticketlerime Bile Geri Dönüş Yapılmıyor Ve En Basiti Ödediğim Kira Bile Halen Ödenmedi Olarak Görünüyor
Buradan Bir Sorun Olmadığını Belirtiyorlar ki;
Filezilla Üzerinden Bile Sunucuya Bağlanamıyorsam Sorun Nasıl Benden Kaynaklı Olabilir ki Sorunu Bütün Arkadaşlarım Yaşıyor.
Filezilladan Bile Bağlanamadığıma Dair Kanıtım.
Buda Oyunun Açılmadığına Dair Kanıtım
Kendilerine Mail Yolladığımda Bile Ne Kırıcı Konuştum Nede Herhangi Bir Küfür Veya Hakarette Bulundum
15 Saat Önce Kendilerine Mail Yoluyla Bile Ulaştım.
ki Kendileri Halen Yardımcı Olmak Yerine Burdan Ceza Almamak İçin ve Konuyu Uzatmak Adına.
Yok İnceledik Sorun Bulamadık Gibi Saçma Sapan Cevaplar Vermekte.
Daha Fazla Bir Şey Söylemek İstemiyorum, Yoksa Gerçekten Kırıcı Konuşacağım.
Bunu Kendileri İstediler Buradan Artık Para İademi Talep Ediyorum Bana Başka Çıkar Yol Bırakmadınız.
Hayırlı Günler.
Eklemek İstediğim Birkaç Şey Var.
Aylardır Serverimi Hazırlamak İçin Ben Gecemi Gündüzüme Katıyorum Ne Yazıkki Bu Kadar Basit
Nedenlerden Dolayı Kapatmak Zorunda Olmak Beni Gerçekten Rahatsız Ediyor
Biraz Empati Kurarsanız Anlarsınız.
Hadi Parayıda Geçtim
Herşeyi Tek Tek Kodlarıyla Uğraşarak Kendim Hallettim [Ki Burda Gereken Yerlerde OyunHosting Firmasınında Destekleri Olmuştur]
Sen Tut AYlarca Geceni Gündüzüne Kat Uğraş Çabala Emek Ver
Küçük Bir Sorunla Karşılaş
Şirket Sana 1 Hafta Geri Dönüş Yapmasın
Herkese Söz Verdiğin Tarihte Serverini Açma
Emeğe Yazık İnsanın Emeğine Yazık Be Kardeşim.
Neyse Hayırlı Günler.
Merhabalar,
Maalesef ki Ben Firmaya İyi Niyetli Yaklaştıkça Sayın Oyunhosting Yöneticileri Amaçları Ne İse Beni Mağdur Etmeye Devam Ettiler ve Halen Ediyorlar.
Ayın 19 unda Kirayı Yatırdığımda Oyun İçi Marketin Açılmasını İstedim ki Parasıda Ödenmişti
Market Açılacağına, Otopack Problemim Çözüleceğine Komple Otopack Sunucusuna Erişim Kesildi
Ticketlerime Bile Geri Dönüş Yapılmıyor Ve En Basiti Ödediğim Kira Bile Halen Ödenmedi Olarak Görünüyor
Buradan Bir Sorun Olmadığını Belirtiyorlar ki;
Filezilla Üzerinden Bile Sunucuya Bağlanamıyorsam Sorun Nasıl Benden Kaynaklı Olabilir ki Sorunu Bütün Arkadaşlarım Yaşıyor.
Filezilladan Bile Bağlanamadığıma Dair Kanıtım.
Buda Oyunun Açılmadığına Dair Kanıtım
Kendilerine Mail Yolladığımda Bile Ne Kırıcı Konuştum Nede Herhangi Bir Küfür Veya Hakarette Bulundum
15 Saat Önce Kendilerine Mail Yoluyla Bile Ulaştım.
ki Kendileri Halen Yardımcı Olmak Yerine Burdan Ceza Almamak İçin ve Konuyu Uzatmak Adına.
Yok İnceledik Sorun Bulamadık Gibi Saçma Sapan Cevaplar Vermekte.
Daha Fazla Bir Şey Söylemek İstemiyorum, Yoksa Gerçekten Kırıcı Konuşacağım.
Bunu Kendileri İstediler Buradan Artık Para İademi Talep Ediyorum Bana Başka Çıkar Yol Bırakmadınız.
Hayırlı Günler.
Eklemek İstediğim Birkaç Şey Var.
Aylardır Serverimi Hazırlamak İçin Ben Gecemi Gündüzüme Katıyorum Ne Yazıkki Bu Kadar Basit
Nedenlerden Dolayı Kapatmak Zorunda Olmak Beni Gerçekten Rahatsız Ediyor
Biraz Empati Kurarsanız Anlarsınız.
Hadi Parayıda Geçtim
Herşeyi Tek Tek Kodlarıyla Uğraşarak Kendim Hallettim [Ki Burda Gereken Yerlerde OyunHosting Firmasınında Destekleri Olmuştur]
Sen Tut AYlarca Geceni Gündüzüne Kat Uğraş Çabala Emek Ver
Küçük Bir Sorunla Karşılaş
Şirket Sana 1 Hafta Geri Dönüş Yapmasın
Herkese Söz Verdiğin Tarihte Serverini Açma
Emeğe Yazık İnsanın Emeğine Yazık Be Kardeşim.
Neyse Hayırlı Günler.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,437
- DevLira
- 0
@OyunHosting; kisinin problemini cozunuz veya iadesini yapiniz, ayrica konuya daha hizli donus yapiniz.
- Konular
- 426
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 17h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 164
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 2 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 619
- DevLira
- 6
@lanetadam;
Maalesef ki Firmanın Teamwiever İle Bağlanma Talebinin Üzerinden 34 Saat Geçmesine Rağmen Bir Geri Dönüş Alamadım İade Talep Ediyorum.
Maalesef ki Firmanın Teamwiever İle Bağlanma Talebinin Üzerinden 34 Saat Geçmesine Rağmen Bir Geri Dönüş Alamadım İade Talep Ediyorum.
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,437
- DevLira
- 0
@OyunHosting; pazartesi gününe kadar kişinin iadesini yapmadığınız takdirde hem kişiyi mağdur etmekden hemde şikayet konusunu takipsizlikten rank alma işlemleri başlatılacaktır.
@FoReVeRLoSt; firmayı pazartesi gününe kadar iade yapması için bekleyin, şimdilik konuyu kapatarak çözülenlere taşıyorum. Eğer iadeniz gerçekleşme pazartesi günü özel mesaj atarak konunuzu tekrar açtırabilirsiniz.
@FoReVeRLoSt; firmayı pazartesi gününe kadar iade yapması için bekleyin, şimdilik konuyu kapatarak çözülenlere taşıyorum. Eğer iadeniz gerçekleşme pazartesi günü özel mesaj atarak konunuzu tekrar açtırabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,437
- DevLira
- 0
@OyunHosting;
Müşteri iadenin hala yapılmadığına dair özel mesaj gönderdi, gün ortasına kadar açıklama yapınız. Aksi takdirde rankınız alınacaktır.
Müşteri iadenin hala yapılmadığına dair özel mesaj gönderdi, gün ortasına kadar açıklama yapınız. Aksi takdirde rankınız alınacaktır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)