Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Teşekkürler hocam. Şimdi böyle birşey var. Ben packları çoktan yayınladım. Userlerde indirmiş. Bu yolla onlarda girebilecek servere...
daha sen bulamadin programı ben verdim kaç kişi bu programa sahip de girecek ha girerse ban atarsınTeşekkürler hocam. Şimdi böyle birşey var. Ben packları çoktan yayınladım. Userlerde indirmiş. Bu yolla onlarda girebilecek servere...
Bu da çok sert olmadımı
Server açılmadan ban atmak
bu /shutdown komutunda GM ye bir ayrıcalık tanınamaz mı quest olarak.
Server açılmadan ban atmak
bu /shutdown komutunda GM ye bir ayrıcalık tanınamaz mı quest olarak.Guestten anlamiyorum elbet farklı yollar ile engellenir ben sana basit bir çözüm sundum yaniBu da çok sert olmadımıServer açılmadan ban atmak
bu /shutdown komutunda GM ye bir ayrıcalık tanınamaz mı quest olarak.
@Swesy2 nin
verdiği
bu questi yükleyin.
/e bakim_var 1 yerine
/eventflag bakim_var 1 yazın
quest ve bunun gibi quest foksiyonları bu şekilde aktif olur.
e komutu bazı sistemlerin ekli olmadığı sunucularda direk evenflag a yönlenir yalnız bizim sunucuda
efsundegistirme için paket tanımlı olduğu için direk e yaptığınızda buraya yönlenir.
verdiği
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bu questi yükleyin.
/e bakim_var 1 yerine
/eventflag bakim_var 1 yazın
quest ve bunun gibi quest foksiyonları bu şekilde aktif olur.
e komutu bazı sistemlerin ekli olmadığı sunucularda direk evenflag a yönlenir yalnız bizim sunucuda
efsundegistirme için paket tanımlı olduğu için direk e yaptığınızda buraya yönlenir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)