Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Doğrudur.
Direk Bu Dosyanın Anlatımına Göre Logine At Start Olarak /reload a Çek Dene Olmassa Reboot At
Direk Bu Dosyanın Anlatımına Göre Logine At Start Olarak /reload a Çek Dene Olmassa Reboot At
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
auto patcher kullanıyor musun ? kullanıyorsan FTP üzerinden .xml adını değiştir bu çok basit bir çözüm işini de göreceğine eminim tekrar girişi açmak istediğin de .xml adını düzeltmen yeterli olacaktır. Peki oyuna ben veya arkadaşım nasıl girecek ozaman auto patcheri kapatirsam dersen de google de not launcer yaz indir daha sonra oyunun metin 2 klasörüne at daha sonra programı açıp oyunun .bin dosyasını çalıştır programı açtıktan sonra örnek oyunadi.bin yaz enterle oyuna girecektir.
Öncelikle teşekkürler hocam. Autopatcher kullanıyorum dediğin yol mantıklı yapılabilir. Not launcher kısmını anlamadım dediğin programı bulamadım. Bu arada packım gömülü ve korumalı nasıl yapacağım.
pack ile işin yok zatenÖncelikle teşekkürler hocam. Autopatcher kullanıyorum dediğin yol mantıklı yapılabilir. Not launcher kısmını anlamadım dediğin programı bulamadım. Bu arada packım gömülü ve korumalı nasıl yapacağım.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
indir bunu metin 2 klasörüne at daha sonra bunu çalıştır .bin halde exe gömülüdür onun adını bu programa yaz enterla oyun açılır.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)