Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 TR Hile - M24pro

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Google babanıza cixcocuk97 'yi aratık araştırırsanız eski efsun botlarımı multihack lerimi görürsünüz. Şuanda yukarıda attığım resimdeki hilede en baştan hazırlanıyor.

Eski cixcocuk kim?

Sayfanın kurucusu olan orkun şuanda askerde. Hala bunu anlamayan siz değişikler 2011 yılında aynı sayfada yönetici olarak görev alan berk. Şuanda bizimle beraber çalışan editör görevini üstlenen ahmet ateş. 4 ay sonra ekip komple toplanacak. Piyasaya döndüğümüzü görünce iyi ağladınız farkındayım ömer bir yandan siz bir yandan benimle çalışmak isteyipte bana keylogger atmaya çalışanlar bir yandan lütfen biraz nefes alın :pound:

Hocam karalamak gibi olmasın ama bu hile size ait değil, hileyi yapan elitepvpers'deki bir adam.

Gerçek:
22129539.png

Kendinize ait sandığınız hile:
Cixcocuk97-Efsun-Botu.png

Yani yanlış bişi varsa düzeltin xD

senle çalışmak istedim felan yoktu sadece hilelerimi sayfanda paylaşırmısn dedim okadar ama sende bir exe nin içinde trojen olup olmadığını anlıyacak kadar bile beyin yokmuş demek bide okdar gösterdim paketlediğim zaman nasıl oldunu yazıkk yaşın büyük olabilir ama hiç bilmiyorsun bi işleri elymt2 de başkasının hilesini açtın zaman koruma olmıyan bi serverde koruma bypas edildi diyen adamsın ne bekliye bilirz ki senden daha

Sen şu yektasın. Anladım o zaman bana neden sataştığını. :pound:

PracTicLe 'nin attığı yorumu görmedin herhalde. Mesela ben burda senin hileni paylaşsaydım eset, avast ve diğer bilindik antivirüsler aynı Dropper alıglıcaktı.

XXrVN7.jpg

Dropper nedir?

Dropper hedef sisteme bir virüs, trojan veya backdoor kurmak için tasarlanmış veya düzenlenmiş bir yazılımdır. Virüs veya trojan kodu genellikle normalde virüsü veya trojanı tespit eden tarayıcıların tespit edemeyeceği bir şekilde dropper içinde saklanmaktadır.

İndirip sana attığım link:

Bana trojen atmaya çalışan Dr.kda 'ayla karıştırma kendini, ben sana bana trojen atmaya çalışıyorsun demiyorum bana anlattın zaten neden öyle olduğunu.

Bunları zaten seninle konuşmuştuk uzatmanın bir manası yok. Ya bana verdiğin indirme linki sorunluydu yada benim kullandığım 3 bilgisayardaki farkli virüs programları aptal.

Hocam karalamak gibi olmasın ama bu hile size ait değil, hileyi yapan elitepvpers'deki bir adam.

Gerçek:
22129539.png

Kendinize ait sandığınız hile:
Cixcocuk97-Efsun-Botu.png

Yani yanlış bişi varsa düzeltin xD

VM1oWB.jpg

Gördüğün üzre hile sadece tasarımı özenimişti. Ayarlar.. menü.. bonus yerine efsun yazılarını görürsen ve anasayfadaki yönlendirme butonlarına bakabilirsin.

nW3z0N.jpg

Yanlış hatırlamıyorsam buda 2009 injektörümüz.

Geçmişe bakalım bakalım da şuanda hazırlanan hilelerimiz tamamlanınca bize karşı çıkanlar nasıl tükürdüğü sözleri yalıcak onu merak ediyorum :pound:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri