HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ücretli bi bot paylaşıyorsun ve ücretsiz versiyonu sadece 3 saat güldürdün paylaşılcak bişey bulamınca tabi insan![]()
Kendini bilmezler piyasaya döndüğümüzü görünce nasılda saldırıya başlıyor
Facebook durumlarıma da saldırmayı unutmayın tabi görüyorum yinede bir kaç tane, şüpheliyim sizin.. 
İşlemler bitince yakında görüp çalarsınız kaynak kodlarımı merak etmeyin hilelerimi paketlemicem
))))cixcocuk hiç bir zaman kendisi hile yapmadı hep çalıp çırpıp isim deyiştirdi şuan paylaşım yapan arkdaşta cixcocuğun kendisi deyil arkdaşı hesaplarını kulanıyor cixcocuğun sadece
Google babanıza cixcocuk97 'yi aratık araştırırsanız eski efsun botlarımı multihack lerimi görürsünüz. Şuanda yukarıda attığım resimdeki hilede en baştan hazırlanıyor.
Eski cixcocuk kim?
Sayfanın kurucusu olan orkun şuanda askerde. Hala bunu anlamayan siz değişikler 2011 yılında aynı sayfada yönetici olarak görev alan berk. Şuanda bizimle beraber çalışan editör görevini üstlenen ahmet ateş. 4 ay sonra ekip komple toplanacak. Piyasaya döndüğümüzü görünce iyi ağladınız farkındayım ömer bir yandan siz bir yandan benimle çalışmak isteyipte bana keylogger atmaya çalışanlar bir yandan lütfen biraz nefes alın

Trojen dedin hileler şuan forumda sabitte gülüm benim sen kendi akılsızlığına yanGoogle babanıza cixcocuk97 'yi aratık araştırırsanız eski efsun botlarımı multihack lerimi görürsünüz. Şuanda yukarıda attığım resimdeki hilede en baştan hazırlanıyor.
Eski cixcocuk kim?
Sayfanın kurucusu olan orkun şuanda askerde. Hala bunu anlamayan siz değişikler 2011 yılında aynı sayfada yönetici olarak görev alan berk. Şuanda bizimle beraber çalışan editör görevini üstlenen ahmet ateş. 4 ay sonra ekip komple toplanacak. Piyasaya döndüğümüzü görünce iyi ağladınız farkındayım ömer bir yandan siz bir yandan benimle çalışmak isteyipte bana keylogger atmaya çalışanlar bir yandan lütfen biraz nefes alın![]()

Trojen dedin hileler şuan forumda sabitte gülüm benim sen kendi akılsızlığına yan![]()
Benimle çalışmak isteyen sen miydin? Yani Dr.kda, Güldürdün
Bu kadar alınma senle çalışmak istedim felan yoktu sadece hilelerimi sayfanda paylaşırmısn dedim okadar ama sende bir exe nin içinde trojen olup olmadığını anlıyacak kadar bile beyin yokmuş demek bide okdar gösterdim paketlediğim zaman nasıl oldunu yazıkk yaşın büyük olabilir ama hiç bilmiyorsun bi işleri elymt2 de başkasının hilesini açtın zaman koruma olmıyan bi serverde koruma bypas edildi diyen adamsın ne bekliye bilirz ki senden dahaBenimle çalışmak isteyen sen miydin? Yani Dr.kda, GüldürdünBu kadar alınma
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)