emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle

Siteyi açınca MYSQL Hatası Veriyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkembt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben virtualboxdan bir sunucu kurdum ve kurdugum sunucuda şöyle bi sıkıntı var site kurdum ftp ile dosyaları attım ayarlar.php dosyasını notepad++ ile editledim doğru bir biçimde navicat ıd şifre root kısmını falan yazdım lakin bana hata veriyor acaba başka yerleri daha mı editlemem lazım yardımcı olur musunuz?

HATA: MySQL Baglantisi Saglanamadi : Can't connect to MySQL server on 'ip adresim' (110 "Connection timed out")

Nasıl yapıcağım nereden

Dostum Şimdi Normal Serverlerde Format Sonrası örn şifren 12345 ise ideal olarakta 123456 ya dönüyosa onu navicattan 12345 yaparsınki siten açılsın fakat sen eski şifrenin ne oldugunu bilmiyosan site ftp sinden public.html'di gali orada şifreyi editlemen gereklidir. yani navicatın şifresi neyse oraya yazman lazım bu arada notepad la açıyorsun bilgine

Dostum Şimdi Normal Serverlerde Format Sonrası örn şifren 12345 ise ideal olarakta 123456 ya dönüyosa onu navicattan 12345 yaparsınki siten açılsın fakat sen eski şifrenin ne oldugunu bilmiyosan site ftp sinden public.html'di gali orada şifreyi editlemen gereklidir. yani navicatın şifresi neyse oraya yazman lazım bu arada notepad la açıyorsun bilgine
public html dosyası yok reis

reis yardımcı ol ya yeniyim bu işlerde detaylı anlatır mısın ben bitek account.sql durablee.sql ve player.sql dosyalarını kurdum ve ayarlar.php dosyasını edıtledım baska bısey yapmadım bır de php apache paketleri nedir ve siteye eklediğim ip adresi internet ip olması zorunda demıssınız yani 192.168 ile başlıyan mı yoksa öbür ip mi

başka bir işleme bakmanıza gerek yok.
öncelikle port açma işlemlerini öğrenmelisiniz. bunlarla uğraşamam derseniz
25-30 tl basit bir sunucu alın sitenizi de oyununuzu da hazır verecek bir çok yer sağlayıcı mevcut.
kendi pc niz üzerinden açmak için epey yol kat etmeniz gerekiyor.
hadi siteyi bağladınız diyelim oyuncu nasıl alacaksınız. bunun içinde yapılması gerekenler var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri