farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

MHMS Mysql bağlantı hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan VertexDEV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Gerekli alanları doğru bir şekilde doldurdum. Kontrolümü navicat üzerinden yaptım bağlantı var fakat internet siteme girdiğim zaman :MySQL Baglantisi Saglanamadi : Can't connect to MySQL server on 'ip adresim' (111 "Connection refused")
Hatası alıyorum
pnZrmn.png

Çözüm
Evet hocam doğru yazdım kontrol ettim defalarca.
Hatanın nedenini buldum.
Amerika ip adresleri(hostingim Amerika'da bulunuyor) Hollanda'da bulunan vps sunucuma erişim sağlayamıyor. Bu durumu vpn açarak test ettim fakat daha önceden bağlantı vardı neden durduk yere böyle oldu acaba

Demekki ülkeler arası kapanmış :D yada kapatmışlar lütfen aldığınız yere başvurun bakalım ne diyecekler
peki oluşturduğun tablonun adını falan doğru yazdığına eminmisin ?
Hatanın nedenini buldum.
Amerika ip adresleri(hostingim Amerika'da bulunuyor) Hollanda'da bulunan vps sunucuma erişim sağlayamıyor. Bu durumu vpn açarak test ettim fakat daha önceden bağlantı vardı neden durduk yere böyle oldu acaba

Hatanın nedenini buldum.

Demekki ülkeler arası kapanmış :D yada kapatmışlar lütfen aldığınız yere başvurun bakalım ne diyecekler

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri