Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Siteyi açınca MYSQL Hatası Veriyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkembt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben virtualboxdan bir sunucu kurdum ve kurdugum sunucuda şöyle bi sıkıntı var site kurdum ftp ile dosyaları attım ayarlar.php dosyasını notepad++ ile editledim doğru bir biçimde navicat ıd şifre root kısmını falan yazdım lakin bana hata veriyor acaba başka yerleri daha mı editlemem lazım yardımcı olur musunuz?

HATA: MySQL Baglantisi Saglanamadi : Can't connect to MySQL server on 'ip adresim' (110 "Connection timed out")

Merhabalar ben virtualboxdan bir sunucu kurdum ve kurdugum sunucuda şöyle bi sıkıntı var site kurdum ftp ile dosyaları attım ayarlar.php dosyasını notepad++ ile editledim doğru bir biçimde navicat ıd şifre root kısmını falan yazdım lakin bana hata veriyor acaba başka yerleri daha mı editlemem lazım yardımcı olur musunuz?

HATA: MySQL Baglantisi Saglanamadi : Can't connect to MySQL server on 'ip adresim' (110 "Connection timed out")
Merhaba ,
Navicat Şifreni Site Ftp Sine Okutman Gerek Yaptınmı Onu ?

siteyi farklı bir sunucuya kurduğunuzu var sayıyorum. oyunun olduğu sunucuya kurmanız için php ve apache paketlerininde kurulması gerekir ki bunları kuran birisi bu sorunuda çözebilirdi.

siteye eklediğiniz ip adresinin sizin internet ipniz olmak zorunda.
sanal olarak kurulmuş olan freebsd üzerindeki mysql bağlanması içinde,
modem üzerinden mysql portunuzu freebsd ip adresine yönlendirmeniz gerekiyor.

siteyi farklı bir sunucuya kurduğunuzu var sayıyorum. oyunun olduğu sunucuya kurmanız için php ve apache paketlerininde kurulması gerekir ki bunları kuran birisi bu sorunuda çözebilirdi.

siteye eklediğiniz ip adresinin sizin internet ipniz olmak zorunda.
sanal olarak kurulmuş olan freebsd üzerindeki mysql bağlanması içinde,
modem üzerinden mysql portunuzu freebsd ip adresine yönlendirmeniz gerekiyor.
reis yardımcı ol ya yeniyim bu işlerde detaylı anlatır mısın ben bitek account.sql durablee.sql ve player.sql dosyalarını kurdum ve ayarlar.php dosyasını edıtledım baska bısey yapmadım bır de php apache paketleri nedir ve siteye eklediğim ip adresi internet ip olması zorunda demıssınız yani 192.168 ile başlıyan mı yoksa öbür ip mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri