xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection timed out

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan norrmal2626
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 691

norrmal2626

Level 4
TM Üye
Konular
14
Online süresi
23h 19m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
100
MmoLira
424
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar bu konu üzerinde bir çok soru gelmiş fakat hepsi geçmişte kalmış güncel olan birşey bulamadım.
Kendi pc'm üzerine server kurdum biraz araştırarak duc dns veya noip den sabitlemek için ip aldım. sonra free bir hosting sitesi buldum aldım.
oyunu BAŞARILI bir şekilde kurdum PORTLARI açtım PANEL bulup panelide FTP yolu ile siteye aktardım. Ayarlar.php dosyasını kendi databaseme gore editledim.
fakat siteye giriş yaptığımda MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection timed out hatası alıyorum yaptığım hata nerede 3 gündür uğraşıyorum çözemedim.
yardımcı olabilecek birisi varmı acaba?

arkadaşlar panel değiştiriyorum talimatları yerine getiriyorum aynı hatayı alıyorum bir yerde ufak bir hatam var bunun ne olduğunu cevaplayabilecek birisi varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

Siteni sql server ile aynı makine da barindiriyorsan ip adresin localhost olmalı ayarlarsa

portları açamadım dostum sorun bundan kaynaklıymış sanırım bunun için yardım bekliyorum

uzak bağlantı at istersen bakayım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri