Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

MySQL Baglantisi Saglanamadi Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BecauseOf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 723

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba,

MySQL Baglantisi Saglanamadi : Host 'websiteIPsi' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts'

Website hosting taşındığından beri bu hatayı alıyorum. Sunucuya reboot atarsam veya flush hosts yaparsam da Mysql bağlantısı kurulamadı hatası veriyor daha sonra buna dönüyor. Ne yapabilirim. Rezalet bir bilişim olarak 1 yıllık sözleşmem bulunsa da "biz oyun sunucusunun parasını aldık websitesi için 70 lira öderseniz ilgileniriz" diyorlar, oysa ki kendileri taşırken hallettiler.

Yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
bu işlemde sizin yapabileceğiniz birşey yok firma ile iletişime geçip mysql hesabınızın kilidini açmalarını söylemeniz gerekiyor ve ücretsiz olarak açmaları gerekiyor.

bkz : https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/blocked-host.html

Bilişim, Vivoxy firması, sadece çirkeflik yaparak 2500 liranın üstüne 70 lira daha istiyor. Kesinlikle dokunmuyorlar. Attığınız sayfaya daha önce girdim lakin özellikle website ipsine izin vermem gerekiyor, linkteki anlatım herkes için geçerli değil mi?
bu işlemde sizin yapabileceğiniz birşey yok firma ile iletişime geçip mysql hesabınızın kilidini açmalarını söylemeniz gerekiyor ve ücretsiz olarak açmaları gerekiyor.

bkz : https://dev.mysql.com/doc/refman/8.0/en/blocked-host.html

Bilişim, Vivoxy firması, sadece çirkeflik yaparak 2500 liranın üstüne 70 lira daha istiyor. Kesinlikle dokunmuyorlar. Attığınız sayfaya daha önce girdim lakin özellikle website ipsine izin vermem gerekiyor, linkteki anlatım herkes için geçerli değil mi?

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri