Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

FreeBSD Metin2 Kurulum Sorunu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KIZIL YILAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

KIZIL YILAN

Level 5
TM Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
62
MmoLira
10
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese iyi forumlar...

Ben bundan birkaç gün önce bir sunucu aldım. Bu sunucuya sıfırdan freebsd 10.2 64 bit kurdum. Sunucuya gerekli dosyaları yükledikten sonra içerisine metin2 kurulumu yaptım. Ancak herşeyi doğru yapmama rağmen oyuna bağlandıktan sonra karakter yaratıyorum, karakteri seçtikten sonra oyundan atıyor...

Pack te ya da server files te sorun vardır diye bir sürü pack ve server files değiştirdim ancak sonuç aynı. Sorunun sunucudan kaynaklandığına karar verip, bunu doğrulamak amaçlı kendi bilgisayarıma sıfırdan freebsd 10.2 kurup içerisine metin2 yükledim. Bu sefer hiçbir hata almadan oyuna bağlandım. Diğer bilgisayarımıda oyuna sokmak için hamachi ile bağlantı kurdum, ancak aynı sorun bunda da ortaya çıktı ve karakter seçtikten sonra oyundan attı. (PuTTY de hiçbir hata belirtisi yok!)

Bunun için sizlerden yardım istiyorum... Bu sorunu nasıl çözebilirim. Bu konudan anlayanlar yorum yazarsa sevinirim. Kesinlikle pack ya da server fileste sorun yoktur. Benim düşündüğüm uzaktan bağlantıyı sağlayacak bir şeyi eksik kurmuş olabileceğim yönündedir.

Sizden istediğim freebsd kurduktan sonra yaptığınız tüm işlemleri(yazdığınız kodları v.s.) buraya yorum olarak yazıp atar mısınız?

Şimdiden teşekkür ederim...

Karakter seçme ekranında atıyorsa pack'da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ben.
@tatal 'ın attığı virtual sunucular için fakat konu başında aldığını söylemiş.
Boş bir vds mi aldınız anlayamadım tam olarak

Karakter seçme ekranında atıyorsa pack'da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum ben.
@tatal 'ın attığı virtual sunucular için fakat konu başında aldığını söylemiş.
Boş bir vds mi aldınız anlayamadım tam olarak

Evet. Boş olarak alıp içerisine freebsd kurulumu yaptım. Konuda da bahsettiğim gibi; kurulumu bire bir aynı olarak kendi bilgisayarıma(sanal sunucuya) yapınca sorunsuz olarak oyuna girebiliyorum. Ancak hamachi ile başka bilgisayardan bağlandığım zaman karakter seçtikten sonra atıyor. Aynı sorun sunucuda da geçerli... Sorunun ne olduğunu araştırdım ancak bulamadım...

sunucu aldım dan kastınız her hangi bir yer sağlayıcısı üzerinden mi aldınız.
bu kısım hariç diğer bahsettiğiniz konu tamamen oyunun lan ip üzerinden açılmasından kaynaklı.
bahsettiğim konudaki işlemi kendi bilgisayarınızdaki local sunucu üzerinde uyguladığınızda hiçbir problem olmadan dış ağdan oyuna giriş yapabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri