xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Buyukweb.com - Nasıl bilirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan buyukweb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 164
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Büyük değişimler yakında...

Buyukweb 10 yıldır açık olmasına rağmen hala ticketlere dakikasında cevap veren bir firma. Oyun düzenleme hakkında bilginiz yoksa, sürekli soru sorsanız bile sıkılmadan, dışlamadan cevap verip ve akıllarındaki tüm bilgiyi size güzel bir şekilde aktarmasına hayran kaldım. Şiddetle tavsiye edebileceğim bir firma. En eski fileslerini kullanmama rağmen %100 memnunum. İnşallah @buyukweb firmasını daha farklı, daha büyük projelerde görürüz, başarılar. ??

HOCAM HİÇ DÜŞÜNMEDEN TEREDDÜTSÜZ GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ÇALIŞABİLİRSİNİZ BEN BİR KAÇ FİRMA DAHA İLE ÇALIŞTIM AMA BU KADAR İLGİLENENİ GÖRMEDİM TİCKET ATIYORSUN 5 DK SORUN ÇÖZÜLÜYOR 5 DK DİYORUM BEN 1 GÜN BEKLEDİĞİM ZAMANLARI BİLİRİM FİLESLER OLSUN GEREK HIZ İNANIN BELKİDE TÜRKİYEDEKİ EN İYİ BİLİŞİM FİRMASI İKİ ARKADAS METİN2 KİRALAMA YAPTIK SUNUCULARIMIZ HALEN AKTİF HATTA KENDİ SUNUCUM KARPUZMT2 REKLAM OLARAK ALGILAMAYIN ARKADASLAR ILE KENDI ARAMIZDA OYNUYORUZ GELIR ELDE ETMEK AMACIYLA ACMADIM KARANTINA GUNLERINDE SIKILMAYALIM DIYE =) KENDI SERVERINIZIN GM LIGINI YAPMAK ISTERSENIZ 40 TL GIBI BELEŞ BİR FİYATA SUNUCU ACIP ARKADASLARINIZLA KEYIF ZEVK ALARAK OYNUYORSUNUZ KESINLIKLE TAVSIYE EDERIM SUNUCU ACMADAN ONCE SAATLERCE ARASTIRMA YAPTIK BIZ AMA EN OLUMLU NOTU ALAN FIRMAYDI KI HAKKINI VERIYOR IYI GUNLER DILERIM

Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizleri memnun etmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri