HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
tüm teknik destek ekibini tebrik ederim gayet güzel iş yapıyorlar. (Atakan) beye selam olsun.
Hezan2
Hezan2
Büyük hostingi 1 senekadar kullandım ilgi alaka kalite herşey 0 yöncü de destek mükemmel fiyat ve performans sorunu var biraz isminizde büyük geçmesi beni biraz kıllandırsada bir sonraki seçimimi ziden yana yapacamGüzel yorumlarınız için teşekkürler.

Büyük hostingi 1 senekadar kullandım ilgi alaka kalite herşey 0 yöncü de destek mükemmel fiyat ve performans sorunu var biraz isminizde büyük geçmesi beni biraz kıllandırsada bir sonraki seçimimi ziden yana yapacam![]()
Merhaba, aksi olmalı aslında. Büyükweb 10 senedir açık bir firma. Daha sonra büyük ismi ile açılan sunucum hostingim vs bizden özenilerek açılmış yerlerdir.
Bende memnun değilim bu durumdan ne yazık ki taklit edilmek böyle bir şey.
Taklitler aslını yaşatır - Taklit ediliyorsanız başarılı olmuşsunuz demektir.Merhaba, aksi olmalı aslında. Büyükweb 10 senedir açık bir firma. Daha sonra büyük ismi ile açılan sunucum hostingim vs bizden özenilerek açılmış yerlerdir.
Bende memnun değilim bu durumdan ne yazık ki taklit edilmek böyle bir şey.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)