HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel yorumlarınız için teşekkürler...
Ben Hayatımda Böyle İlgilenen Bir bilişim görmedim tavsiye edermsin derseniz sunucu dahi burdan ederim
hem hızlı hem güvenilir hem güler yüz ne olursa olsun
hem hızlı hem güvenilir hem güler yüz ne olursa olsunBenim Bayadır Bildiğim Firma İster Satın Alın İster Satın Almayın Kalitesi Tartışma Konusu Olmaz Ve Eğer Satın Alıcaksanız Burdan Almazsanız Kaybınız İçin Üzülmüş Olurum Başarılarınızı Kutlamakla Birlikte Allah Yolunuzu Açık Etsin
SelamünAleyküm Öncelikle bütün forum üyelerine başka x bilişimden 16 gb sunucu aldım vds serverimde game kullanımı %259 a cıkıyordu daha sonradan büyükwebi buldum ondan bir makien aldım 16 gb game kulalnımı %15'lere cıktı max aklı olan bir insan kazık yemek istemiyorsanız büyükweb'i tercih edin abi kendi makineleri var müşteri memnuniyeti size anamın babamın üstüne yemin ediyorum %10000 Abartısız söylüyorum.
Şimdiden büyük web sahibi ÖMER KARAYILANA burdan bol teşekkürlerimi sunuyorum.İyi çalışmalar diliyorum.
Şimdiden büyük web sahibi ÖMER KARAYILANA burdan bol teşekkürlerimi sunuyorum.İyi çalışmalar diliyorum.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)