HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu mesajı 23.00 da yapıyorum bugüne kadar belki 20 farklı sunucu ile çalıştım çoğundan okadar pişman oldum ki anlatamam bir sorun olduğunda mesaj atmaya çekinir hale soktular bizi taaki Büyükweb ile tanışana kadar saat maat fark etmez adamlar anında ticket cevaplıyor sorunu hallediyor gayet kibarlar bu saatten sonra başka sunucu aramıyacağım bu mesajın reklam olduğunu düşünenler özelden mesaj atabilir discord vs. yerlerden size iyi bir sunucu hizmeti verdiklerini kanıtlayabilirimi iyi forumlar 

İlgi Alaka Çok iyi Herşeyde Yardımcı Oluyorlar Gerçekten Takdir ettim ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalısılıyor saçma sapan şikayetler asılsızdır yalandır gerçekten çok iyi bir hosting şirketi tekrardan teşekkür ederim onlara
Bugün akşam üzeri server alırken yanlışlıkla v6 filesi seçmiştim ticket attım geçmek istediğim filesi söyledim anında dönüş yaptılar sağ olsunlar cidden hızlı destekleri var önceden kullanmış olduğum hosting firması geç cevap verdiği için alışmıştım artık 2 3 gün sonraya cevap almaya ama burada hızlı cevabı görünce şaşırdım 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)