- Konular
- 2
- Online süresi
- 1h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Beyler ben evde 2 bilgisayar kullaniyorum ve bilgisayarlardan birinden charlar ban yiyince diger bilgisayardakiler de yiyor anladigim kadariyla ip uzerinden yiyorum. Size sorum bu ip uzerinden bani engellemek icin hangi programi kullanmaliyim veya ne yapmaliyim bilen varsa yardimci olabilir mi? Amacim 1 bilgisayarin kasa olmasi hilesiz sekilde
- Konular
- 2
- Online süresi
- 3d 3h
- Reaksiyon Skoru
- 83
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 261
- DevLira
- 0
modemi kapat aç ip değişir
- Konular
- 2
- Online süresi
- 1h 34m
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 25
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
Oyle bir durum degil aga ne olursa olsun 2 bilgisayarda ortak agdan ban yiyor demek istedigim ortak ag kullanirken 2 bilgisayari farkli agda gostermek icin vpn veya proxy gibi programlardan hangilerini kullanabilirim
- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 12 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Oyle bir durum degil aga ne olursa olsun 2 bilgisayarda ortak agdan ban yiyor demek istedigim ortak ag kullanirken 2 bilgisayari farkli agda gostermek icin vpn veya proxy gibi programlardan hangilerini kullanabilirim
Normalde bu tarz işlemler için VPN programları kullanılır fakat oynadığınız serverın yurt dışı portları kapalı ise VPN ile bağlandığınızda lokasyonunuz yurt dışında gözükeceği için oyuna giriş yapamazsınız. Sunucuya bağlanırken hata alırsınız. Bu ip bandan kurtulmak için vpn programı işe yaramıyor ise internet sağlayıcınızı arayıp ip nizi değiştirmesini isteyebilirsiniz.
Ayrıca konu yeri uygun olmadığı için taşındı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)