C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban hakkinda yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aibrahimk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim yok diyorsunda ben sana durumu soyle aciklayayim farkli e mail e kaydolmus 2 charim biri pazarda digeri slotta 2 farkli bilgisayarda acik charlar ve tek ortak noktasi ayni internet ayni anda ban yediler ve bu 3 kere yasandi simdi sen bana bu durumu ip ban harici nasil izah edebilirsin?

Kardeşim yok diyorsunda ben sana durumu soyle aciklayayim farkli e mail e kaydolmus 2 charim biri pazarda digeri slotta 2 farkli bilgisayarda acik charlar ve tek ortak noktasi ayni internet ayni anda ban yediler ve bu 3 kere yasandi simdi sen bana bu durumu ip ban harici nasil izah edebilirsin?

Özür dilerim varmış bilmiyordum staik ıp ise engelleyemessiniz ama normal ıp dedende banlandıgında ıp değiştirmenize gerek yok komple ban atılmıyor yani oyuna girişiniz engellenmiyor ama tekrar yasaklanacak bir ihlal yaptığınızda gene yasaklanırsınız yani.

İp ban yeseniz bile, modeminizi kapatıp açarsanız açılır. Hesaplar aynı @posta üzerine kayıtlı ise böyle bir durum olabilir ancak.

modemi kapat aç ip değişir

ıp ban nasıl yok ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri