raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban hakkinda yardim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aibrahimk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

aibrahimk

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
1h 34m
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
25
MmoLira
19
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Beyler ben evde 2 bilgisayar kullaniyorum ve bilgisayarlardan birinden charlar ban yiyince diger bilgisayardakiler de yiyor anladigim kadariyla ip uzerinden yiyorum. Size sorum bu ip uzerinden bani engellemek icin hangi programi kullanmaliyim veya ne yapmaliyim bilen varsa yardimci olabilir mi? Amacim 1 bilgisayarin kasa olmasi hilesiz sekilde

modemi kapat aç ip değişir

Oyle bir durum degil aga ne olursa olsun 2 bilgisayarda ortak agdan ban yiyor demek istedigim ortak ag kullanirken 2 bilgisayari farkli agda gostermek icin vpn veya proxy gibi programlardan hangilerini kullanabilirim

Oyle bir durum degil aga ne olursa olsun 2 bilgisayarda ortak agdan ban yiyor demek istedigim ortak ag kullanirken 2 bilgisayari farkli agda gostermek icin vpn veya proxy gibi programlardan hangilerini kullanabilirim

Normalde bu tarz işlemler için VPN programları kullanılır fakat oynadığınız serverın yurt dışı portları kapalı ise VPN ile bağlandığınızda lokasyonunuz yurt dışında gözükeceği için oyuna giriş yapamazsınız. Sunucuya bağlanırken hata alırsınız. Bu ip bandan kurtulmak için vpn programı işe yaramıyor ise internet sağlayıcınızı arayıp ip nizi değiştirmesini isteyebilirsiniz.

Ayrıca konu yeri uygun olmadığı için taşındı.

Ip ban diye birşey yok Bir e postaya bağladıysanız bütün charları o e postadaki bir char ban yedinmi diyeride yiyiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri