- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
dövücem demedim aslanım sonuca gelelim 1.5 milyarı sana yediriceğimimi düşünüyorsun o kadar emek verdim para yatirdim. videosuz hesap banlıyorsun , yüzleşelim izmir köftesi ısmarlıyım sana seversin .benimi dövüceksin
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
dövücem demedim aslanım sonuca gelelim 1.5 milyarı sana yediriceğimimi düşünüyorsun o kadar emek verdim para yatirdim. videosuz hesap banlıyorsun , yüzleşelim izmir köftesi ısmarlıyım sana seversin .
ne dedin
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
niye korkuyorsun ki ben dücem vesaire mi dedim yüzleşiceğiz dedim niye panik oldunki altı üstü izmir köftesi yersin meş bilirsin
yüzleşicez diyorum izmir köftesi meshurdur onu yediririm sana diyorum çok lezzetlidir bilirsin izmirli olarak. sen dövme dayak falan mı anlıyorsun isinemi gelmiyor daha fazla çocuk muamelesi yapma istersen amacın niyetin farklıysa onu bilemem altı üstü otururuz konuşuruz izmir köfteni de yersin derdinide anlatırsın neden banladın videosuz vesaire açıklamanı yaparsın burdan yapamıyorsun sanal başında.ne dedin
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Sen çok belgesel izliyosun heraldeniye korkuyorsun ki ben dücem vesaire mi dedim yüzleşiceğiz dedim niye panik oldunki altı üstü izmir köftesi yersin meş bilirsin
yüzleşicez diyorum izmir köftesi meshurdur onu yediririm sana diyorum çok lezzetlidir bilirsin izmirli olarak. sen dövme dayak falan mı anlıyorsun isinemi gelmiyor daha fazla çocuk muamelesi yapma istersen amacın niyetin farklıysa onu bilemem altı üstü otururuz konuşuruz izmir köfteni de yersin derdinide anlatırsın neden banladın videosuz vesaire açıklamanı yaparsın burdan yapamıyorsun sanal başında.
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
belgeseli birliktede izleriz sever misin bilmem ama sözüm söz sana izmir köftesi ısmarlıyacağım kim ciddi kim şaka yapıyor görürüz işte ,beni 12 13 yasında abi abi diyen çocuklarla karistiriyorsun özgüvenin tavan yapmıs acımı tatlımı belli olur işte buradan anlaşamıyorsak reelde anlaşabileceğimizi düşünüyorum artık.Sen çok belgesel izliyosun heralde
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)