HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
video niye göstermiyorsun aslanım oyun video kurallarına göre işlemiyor mu ? hakaret videosunu göster nicki verdim basımı belaya sokma şuan çok sinirliyim bi oyun icin katil olmak istemiyorum gencKarakter sorunu felan mı yaşıyorsun sana kimse çocuk olduğunu söylemiyor her mesajında ben çocuk değilim diye bir şeyleri kanıtlama çabasına girme
video niye göstermiyorsun aslanım oyun video kurallarına göre işlemiyor mu ? hakaret videosunu göster nicki verdim basımı belaya sokma şuan çok sinirliyim bi oyun icin katil olmak istemiyorum genc
Benimi öldürüceksin
öldürücem demedim sen şu videoyu göster bakalım video video anlama hastalığın falan mı var bak video diyorum altını çiziyorum VİDEOBenimi öldürüceksin
ne için katil olucaksınöldürücem demedim sen şu videoyu göster bakalım video video anlama hastalığın falan mı var bak video diyorum altını çiziyorum VİDEO
hadi pskolojisi bozuk insan 1.5 milyarı sana yediriceğimimi sandın sandıysan söyle bilelim karşında çocuk yok seninne için katil olucaksın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)