C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

belgeseli birliktede izleriz sever misin bilmem ama sözüm söz sana izmir köftesi ısmarlıyacağım kim ciddi kim şaka yapıyor görürüz işte ,beni 12 13 yasında abi abi diyen çocuklarla karistiriyorsun özgüvenin tavan yapmıs acımı tatlımı belli olur işte

İzmir köfte nedir doğduğumdan beri izmirdeyim ilk senden duyuyorum meşhur olduğunu

İzmir köfte nedir doğduğumdan beri izmirdeyim ilk senden duyuyorum meşhur olduğunu
çok severim üşenirim yapmasını , gider izmirde karsıyakada yerim yediririm ısmarlarım çok lezzetli eminim seversin bak ne diyorum acı veya tatlı bir yüzleşme olur diyorum burda anlaşamıyorsak reelde anlaşacağımızdan şüphem yok diyorum yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek

Son düzenleme:
çok severim üşenirim yapmasını , gider izmirde karsıyakada yerim yediririm ısmarlarım çok lezzetli eminim seversin bak ne diyorum acı veya tatlı bir yüzleşme olur diyorum burda anlaşamıyorsak reelde anlaşacağımızdan şüphem yok diyorum yüzüme karşı anlatırsın işte dersin mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek

Yemektemi yapıyorsun sen

Yemektemi yapıyorsun sen
ben söylüyeceklerimi söyledim aslanım yüzüme karşıda konuşursun işte böyle umarım konuşursun yani ama ben sana sözümü verdim bak ne diyorum izmir köftesini sana yediriceğim yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek anlıyor musun acı veya tatlı sonucunu kimse bilemez sadece oturacağız yüzleşeğiz sen acını veya tatlını yerken bende senin derdini anlamış olacağım olay bundan ibaret.

ben söylüyeceklerimi söyledim aslanım yüzüme karşıda konuşursun işte böyle umarım konuşursun yani ama ben sana sözümü verdim bak ne diyorum izmir köftesini sana yediriceğim yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek anlıyor musun acı veya tatlı sonucunu kimse bilemez sadece oturacağız yüzleşeğiz sen acını veya tatlını yerken bende senin derdini anlamış olacağım olay bundan ibaret.

Sonuç olarak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri