- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
belgeseli birliktede izleriz sever misin bilmem ama sözüm söz sana izmir köftesi ısmarlıyacağım kim ciddi kim şaka yapıyor görürüz işte ,beni 12 13 yasında abi abi diyen çocuklarla karistiriyorsun özgüvenin tavan yapmıs acımı tatlımı belli olur işte
İzmir köfte nedir doğduğumdan beri izmirdeyim ilk senden duyuyorum meşhur olduğunu
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
çok severim üşenirim yapmasını , gider izmirde karsıyakada yerim yediririm ısmarlarım çok lezzetli eminim seversin bak ne diyorum acı veya tatlı bir yüzleşme olur diyorum burda anlaşamıyorsak reelde anlaşacağımızdan şüphem yok diyorum yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnekİzmir köfte nedir doğduğumdan beri izmirdeyim ilk senden duyuyorum meşhur olduğunu
Son düzenleme:
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
çok severim üşenirim yapmasını , gider izmirde karsıyakada yerim yediririm ısmarlarım çok lezzetli eminim seversin bak ne diyorum acı veya tatlı bir yüzleşme olur diyorum burda anlaşamıyorsak reelde anlaşacağımızdan şüphem yok diyorum yüzüme karşı anlatırsın işte dersin mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek
Yemektemi yapıyorsun sen
- Konular
- 9
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben söylüyeceklerimi söyledim aslanım yüzüme karşıda konuşursun işte böyle umarım konuşursun yani ama ben sana sözümü verdim bak ne diyorum izmir köftesini sana yediriceğim yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek anlıyor musun acı veya tatlı sonucunu kimse bilemez sadece oturacağız yüzleşeğiz sen acını veya tatlını yerken bende senin derdini anlamış olacağım olay bundan ibaret.Yemektemi yapıyorsun sen
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ben söylüyeceklerimi söyledim aslanım yüzüme karşıda konuşursun işte böyle umarım konuşursun yani ama ben sana sözümü verdim bak ne diyorum izmir köftesini sana yediriceğim yüzüme karşı anlatırsın işte anlatırsın mesela bende seni dinlerim. (Eski hesabın hakaretten ban yedi dersin, sana kıl kapıyorum seni oyunda görmek istemiyorum tüm hesaplarını yeni hesabınıda bilerek inadına kapattım dersin video olmamasına rağmen sadece canım istedi dersin bunu yüzüme karşı söyleyebilirsin ) mesela örnek anlıyor musun acı veya tatlı sonucunu kimse bilemez sadece oturacağız yüzleşeğiz sen acını veya tatlını yerken bende senin derdini anlamış olacağım olay bundan ibaret.
Sonuç olarak ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)