Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hadi pskolojisi bozuk insan 1.5 milyarı sana yediriceğimimi sandın sandıysan söyle bilelim karşında çocuk yok senin

Ciddimisin sen yoksa şakamı yapıyorsun

Ciddimisin sen yoksa şakamı yapıyorsun
şaka yapıyor halim mi var, herseyi bu oyuna yatırdım videosuz hesabı banladın beni 12 13 yasındaki çoluk çocukla karistirma bizi diğerleri gibi susturamazsın. yani bu özgüvenin niye adresin belli değil mi ismin cinsin yok mu çay içeriz, kahve içeriz izmir köftesi seversin onuda yediririz güzel tatlı tatlı hoş bir yüzleşmemiş olur

şaka yapıyor halim mi var, herseyi bu oyuna yatırdım videosuz hesabı banladın beni 12 13 yasındaki çoluk çocukla karistirma bizi diğerleri gibi susturamazsın.

Sana kim çocuk dedi

Sana kim çocuk dedi
çocuk muamelesi yapıyorsun dalga geçiyorsun bak ne diyorum. bu özgüvenin niye adresin belli değil mi ismin cinsin yok mu çay içeriz, kahve içeriz izmir köftesi seversin onuda yediririz güzel tatlı tatlı hoş bir yüzleşmemiz olur

çocuk muamelesi yapıyorsun dalga geçiyorsun bak ne diyorum. bu özgüvenin niye adresin belli değil mi ismin cinsin yok mu çay içeriz, kahve içeriz izmir köftesi seversin onuda yediririz güzel tatlı tatlı hoş bir yüzleşmemiz olur
benimi dövüceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri