romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Keith farklı ama çoğu karakter kılıç karakter set kullanıyor örneğin surada veya ninjada tek bir büyü hızı ya da kritik efsununun bile önemi varken bir de lycan eklenince kritik ya da b.hızı efsunlarından kesmek zorunda kalıcaz bu yüzden şikayetçiler çok yeme konusuna gelince ben aynı şekilde düşünmüyorum betada efsunlar abartıydı ama 100 üzeri lycan sav yapınca çok fazla yemiyordun atak olmadığı sürece.Ayrıca bir diğer konu lycan'ın kanama skill'i.Normal zehirleme efsunundan daha hızlı bir şekilde zehirliyor 30 kanama efsunu damage yemesi gerekir bence

Kanama gibi özellikleri düzenleyebiliriz sorun olmaz onlar ama diğerleri için başka bir çözüm bulmayı düşünürüm.

@Shorty Sunucuda ki sorunlar düzeltilmeli ilk olarak. Lycan oyunun şu aşamasında çoğu kişiye gereksiz gelecektir.

Kanama gibi özellikleri düzenleyebiliriz sorun olmaz onlar ama diğerleri için başka bir çözüm bulmayı düşünürüm.
Önceki mesajımda eksik yazmışım 30 kanama sav olmasına rağmen 2k 2k peş peşe zehirliyordu

1 Yıl gibi bir sürede Lycanla ilgili durum belli olur bu süre içerisinde zaten illaki lycan içinde savunma veya saldırı yapılmış olur.

Metin2 TR içinde aynı durum oldu yeni karakterin sonradan gelmesi sıkıntı ancak aktif olduktan sonra illaki efsun yapılıyor ona ben artık anlam veremiyorum bu işe herkes sıradanlaşmadan şikayetciyken böyle bir şey için neden rahatsız olunuyor

Hocam yenilik yapın etkinlik yapın onu yapın bunu yapın diyorlar. Tamam bu kısım klasik talep kısmı. Arz kısmında çok çeşitlilik olunca da gözleri korkuyor yenilik için uğraşmak istemiyorlar. Aman benim hem sütüm kesilmesin hem pekmezim dökülmesin oluyor hemen. Bu konu hakkında da değişik deyimlerimiz var zaten. Kendi yapıp tamamladıklarına bir eksiklik eklenmesin ya da daha uğraşmayayım diyorlar. Sunucudaki özellikler oylama da değil direk bunları yapıyoruz hazırlayın kendinizi deselerdi ne olacaktı bilemiyorum. Fakat o kadar şikayetçiyken bile hala oynuyorlarsa demek ki bir özellik geldiğin de de zaten yapmayı kabul etmişler demektir ancak kendilerine bunu anlatamıyorlar. Kendi kendilerine anlatamazken bize de anlatmak düşmez.

Lycan bıcak sav ninja sav demişşisiniz iyi olmuşta 1 yıl sonra kalkmasa daha iyi olur ama gelmesin ninja 100 sava 20k atıyo lycan tek atar heralde :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri