noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konuda yazan şu nottan dolayı

Hocam millet uğraştırma bizi diyor. Tam savunma dizdim diyenlerin tahtı sallanacak o yüzden bu çabalar. Yoksa gayet makul bir teklif.

Hocam millet uğraştırma bizi diyor. Tam savunma dizdim diyenlerin tahtı sallanacak o yüzden bu çabalar. Yoksa gayet makul bir teklif.
1 yıl sonra ninja sav = lycan sav bıçak sav= pençe sav efsun eşitlemesi kalkacak dolayısıyla lycan için yeni set dizmek zorunda kalacaksın neden herkes 1 karakter için setini bozmak istesin ki

1 yıl sonra ninja sav = lycan sav bıçak sav= pençe sav efsun eşitlemesi kalkacak dolayısıyla lycan için yeni set dizmek zorunda kalacaksın neden herkes 1 karakter için setini bozmak istesin ki

1 Yıl gibi bir sürede Lycanla ilgili durum belli olur bu süre içerisinde zaten illaki lycan içinde savunma veya saldırı yapılmış olur.

Metin2 TR içinde aynı durum oldu yeni karakterin sonradan gelmesi sıkıntı ancak aktif olduktan sonra illaki efsun yapılıyor ona ben artık anlam veremiyorum bu işe herkes sıradanlaşmadan şikayetciyken böyle bir şey için neden rahatsız olunuyor

1 Yıl gibi bir sürede Lycanla ilgili durum belli olur bu süre içerisinde zaten illaki lycan içinde savunma veya saldırı yapılmış olur.

Metin2 TR içinde aynı durum oldu yeni karakterin sonradan gelmesi sıkıntı ancak aktif olduktan sonra illaki efsun yapılıyor ona ben artık anlam veremiyorum bu işe herkes sıradanlaşmadan şikayetciyken böyle bir şey için neden rahatsız olunuyor

Keith farklı ama çoğu karakter kılıç karakter set kullanıyor örneğin surada veya ninjada tek bir büyü hızı ya da kritik efsununun bile önemi varken bir de lycan eklenince kritik ya da b.hızı efsunlarından kesmek zorunda kalıcaz bu yüzden şikayetçiler çok yeme konusuna gelince ben aynı şekilde düşünmüyorum betada efsunlar abartıydı ama 100 üzeri lycan sav yapınca çok fazla yemiyordun atak olmadığı sürece.Ayrıca bir diğer konu lycan'ın kanama skill'i.Normal zehirleme efsunundan daha hızlı bir şekilde zehirliyor 30 kanama efsunu damage yemesi gerekir bence

Keith farklı ama çoğu karakter kılıç karakter set kullanıyor örneğin surada veya ninjada tek bir büyü hızı ya da kritik efsununun bile önemi varken bir de lycan eklenince kritik ya da b.hızı efsunlarından kesmek zorunda kalıcaz bu yüzden şikayetçiler çok yeme konusuna gelince ben aynı şekilde düşünmüyorum betada efsunlar abartıydı ama 100 üzeri lycan sav yapınca çok fazla yemiyordun atak olmadığı sürece.Ayrıca bir diğer konu lycan'ın kanama skill'i.Normal zehirleme efsunundan daha hızlı bir şekilde zehirliyor 30 kanama efsunu damage yemesi gerekir bence

Yapılan yeniliklerin amacının oyuncuyu oyuna bağlamak olduğunun altını çiziyorum. Zarkonda Keith sunucusundan daha sonra açıldığını düşünürsek Zarkon' da herşeyini yapmış savunmalarını dizmiş ve sadece oyunda savaşlara katılan kişiler var. Bu demektir ki Keith de de tüm karakterlere karşı savunmalarını dizdiler ve oturuyorlar. Oyunda uğraşılacak zaman geçirilecek amaçlar olduğu sürece aktif online sayısı her zaman canlı kalacaktır. Örneğin Zarkon sunucusunda yetkililer ilgisizdi evet ama bu ilgisizlikle de çoğu kişi onlineydi. Yani aktif oyuncu vardı ve canlı ticaret dönüyordu. Ne zaman herkes itemlerini yaptı levelini kasıp biyoloğunu bitirdi aktif online sayısını kaybettik. Bu bir gerçek. Oyuncuya yeni uğraşlar ve çabalamalar verilmediği sürece de biz bu döngüyü sürekli yaşayacağız. O kadar Türk serveri diyorsunuz. Türk serverinda da yenilikler gelmesin bakalım online durumu ne olacak ? Lütfen niye setleri bozalım filan diye bahaneler üretmeyin. Açık açık BEN UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM DAHA deyin bizde laflarınızdan bunları cımbız ile çekmek zorunda kalmayalım.

Düzenleme: Ayrıca 1 Yılda tekrardan item dizemeyen oyuncular varsa da onlar zaten ne sunucudaki yenilikleri takip ediyorlar ne de bir şeyler için daha çabalamak istemeyen kişilerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri