- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Zarkonda Lvl'lerin yükseltilmesini ve lycan gelmesini istemıyoruz 105 lvl daha iyi
Level için anket açılacak muhtemelen oda hayır çıkıcak zaten
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Zarkonda Lvl'lerin yükseltilmesini ve lycan gelmesini istemıyoruz 105 lvl daha iyi
An itibariyle Zarkon serverında 205 tane 105 seviye oyuncu bulunmakta. Bunların çoğu ya oyunu bıraktı ya da karakterlerini devir etti. Devir alanlarda sunucular canlanmadı diye oyunları bıraktılar. Aşırı bir karakter yığılması var. Oyunun ilk başlarından süre kasmaya devam eden kişiler sıralamada yerini oturdu. Fakat Oyunu sadece süre kasmak için giriyorlar ve aktif online yaratmıyorlar. Level sınırının arttırılmasıyla birlikte bu durumdan kurtulabiliriz. Oyunda sadece süre kasmaya başlamış 105 seviye oyunculara şöyle elimizin tersiyle itip aktif oyuncular ile sıralamayı tekrar düzenleyebiliriz. Bence kesinlikle level sınırı arttırılmalı ve aktif oyuncuları sıralamada görmeliyiz.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 8h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 61
- MmoLira
- 184
- DevLira
- 0
Level için anket açılacak muhtemelen oda hayır çıkıcak zaten
Bence düzenlemesi gereken konulardan biri de karakter mail aşaması. Google'ın kullandığı güvenlik sistemleri ile mail değiştirme sistemi daha güvenli hale getirilebilir. Sunucudaki bırakılan yüksek seviyeli karakterlerin devri kolaylaştırılabilir. Böylelikle yeni gelecek olan oyuncular hazır karakterlere yönelebilir. Bu oyunda aktif bir döngü sağlar ve online sayısını canlandıracağını düşünüyorum. Dikkate alınabilecek bir husus düşünürseniz sevinirim.
@Shorty
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Bence düzenlemesi gereken konulardan biri de karakter mail aşaması. Google'ın kullandığı güvenlik sistemleri ile mail değiştirme sistemi daha güvenli hale getirilebilir. Böylelikle sunucudaki bırakılan yüksek seviyeli karakterlerin devri kolaylaştırılabilir. Böylelikle yeni gelecek olan oyuncular hazır karakterlere yönelebilir. Bu oyunda aktif bir döngü sağlar ve online sayısını canlandıracağını düşünüyorum. Dikkate alınabilecek bir husus düşünürseniz sevinirim.
@Shorty
Bununla ilgili çalışmamız var zaten 1 Mayisa kadar Web sitemizde ve yönetim panelinde düzenlemeler olacak.
- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,557
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 9 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -120
- DevLira
- 0
BIÇAK SAV NİNJA SAV VAR ZATEN HERKES NİYE İTİRAZ EDİYOR ANLAMADIM
Okumuyorlar sanırım anlam veremedim![]()
Konuda yazan şu nottan dolayı
Not: Efsun eşitleme olayı 1 yıl sonra kaldırılacaktır bu süre içerisinde sunucunun yeni karaktere hazır olacağı planlanmaktadır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)