melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lycan Anketi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shorty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 126
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Lycan aktif edilsin mi? (Oy vermeden önce aşağıdaki açıklamayı okuyun)

• Kullanılan toplam oy
    203
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Gelsin güzel olur heyecan katar sette bıçak sav var zaten niye gocunuyonuz
?

lycan hariç diger yeniliklerin servere faydası olacaktır lycan karakterının gelmesi piyasayı oyuncu profıl dengesini ve oyun ticaret dengesini büyük ölçüde zarara ugratabılır

Bıçak savunması ile Lycan savunmasını aynı şeye getirecekler. Bıçak savunması tam olana Lycan işlemeyecek yani. Olabilir. Nasılsa karakter değiştirme var isteyenler denemelik geçişler yapabilir. Oyunu çeşitlendirebilir. Bıçak savunması olmayan arkadaşlar sanırım bu duruma biraz kızacak.

Örneğin Keith sunucusunda Kılıç Karakter set kullananlar var bu setlerden bazılarıda 30 bıçaklı olabiliyor.Lycan'ın aktif olması durumunda Kılıç Karakter set kullananlar için Lycanlara karşı savunma efsununun karşılığı ne olacak ya da olacak mı?
100 Ninjayla zaten 20k ya kadar ninjadan skil yiyoruz lycn da aynısı olucak 20 20 40 yapar umarım gelmez keith lycan sız daha iyi diye düşünüyorum kostümler diger güncellemeler güzel de bu lycan tat kaçırır şahsi fikrim bu iyi forumlar tşkrler
100 Ninjayla zaten 20k ya kadar ninjadan skil yiyoruz lycn da aynısı olucak 20 20 40 yapar umarım gelmez keith lycan sız daha iyi diye düşünüyorum kostümler diger güncellemeler güzel de bu lycan tat kaçırır şahsi fikrim bu iyi forumlar tşkrler
+1

BIÇAK SAV NİNJA SAV VAR ZATEN HERKES NİYE İTİRAZ EDİYOR ANLAMADIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri