mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Mhms panel Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhabalar ben bi yerden host aldım alan adımıda oraya yönlendirdim mhms sistemini kurdum serverim için herşeyi sorunsuz eksiksiz bir bir yaptım sqleleri okuttum vs herşeyi ayarlar.php editledim

MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection timed out bu hatayı veriyor site işin garip yani şuki ücretsiz host aldım birde orda deneyeyim dedim ücretsiz hostingde çalıştı mhms sistemi hata vermedi ama bu hostta üstteki yazdığım hatayı veriyor neyden kaynaklı ne yapmam lazım ?

MHMS panelini & sistemini sunucuya bağlarken yanlış veya eksik bir bağlantı yapmışsın mhms panelin mysql bağlantıları birdaha yap veya hatanın devamı varsa devamında hangi dosyanın hangi dizininde hata yaptığını söyler sana yapamazsan hatayı tam olarak at :)

MHMS panelini & sistemini sunucuya bağlarken yanlış veya eksik bir bağlantı yapmışsın mhms panelin mysql bağlantıları birdaha yap veya hatanın devamı varsa devamında hangi dosyanın hangi dizininde hata yaptığını söyler sana yapamazsan hatayı tam olarak at :)
Usta bak şöyle şimdi hostingerde denedim sorunsuz hata almadan yaptım giriyor siteye başka hosttan denedim bu hatayı verio işte çözemedim gitti

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri