Scarlet 1
Scarlet
Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
Hikaye Ekle

Siteyi açınca MYSQL Hatası Veriyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gorkembt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben virtualboxdan bir sunucu kurdum ve kurdugum sunucuda şöyle bi sıkıntı var site kurdum ftp ile dosyaları attım ayarlar.php dosyasını notepad++ ile editledim doğru bir biçimde navicat ıd şifre root kısmını falan yazdım lakin bana hata veriyor acaba başka yerleri daha mı editlemem lazım yardımcı olur musunuz?

HATA: MySQL Baglantisi Saglanamadi : Can't connect to MySQL server on 'ip adresim' (110 "Connection timed out")

hocam localhostta sorunsuz açılıyor fakat sitede açılmıyor MySQL Baglantisi Saglanamadi : Connection timed out hatası veriyor. ama her şeyi doğru yaptığımdan çok eminim anlatımlarla birebir yapıyorum adamlarda çalışıyor bende çalışmıyor 1 haftadır bununla uğraşıyorum çıldırıcam hosttanmı kaynaklı diye düşündüm gittim parayla host aldım onda hata yazısı gelmiyor fakat sayfa komple bembeyaz hiç bir şey yüklenmiyor yardımcı olabilirmisin özelden acaba ya bağlansan bilgisayarıma baksan felan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri