- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 160
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 19
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ya hep ya hiç, ya kal yada git
burda kurallar kişiye göre değişiyor hele hitler düşüyorsa daha fena.
- Konular
- 57
- Online süresi
- 46m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 0
@tslee61; Kardeşim kusura bakma ama sistemin yapımcısı olması beni ilgilendirmiyor. Veya sistemin ne olduğu. 20 mesajı olmayan üyeler konuya link koyamaz diye bir kural var. Ben bu kuralı uyguladım. Olması gerektiği gibi. Ama moderatör arkadaşım konuyu açmış. Sanırsam paylaşılan sistem değerli bir sistem. Bütün arkadaşlarınız sistemi aldıktan sonra söyleyin o zaman kapatalım konuyu.
Eğer yorumuma cevap veriyor isen benim yorumumu kaldırmayın, konu farklı yerlere çekiliyor böylelikle.
Burada bahsettiğim foruma adam akıllı geliştirici birisi geldiği zaman yok bilmemne 20 mesaj, başka birisi saçmalama bir sistem paylaşsa hayatta böyle bir şey yapmazsınız(paylaşılan hesabın mesajı 10 bunu neden kaldırmadınız madem ?). Forumdaki egolu ve saçma sapan iş yapan insanlar yüzünden burada çok kişiler harcanıyor(harcandı da). Umarım ki bu mesajımın da amacını farklı yerlere çekip silmezsiniz..
- Konular
- 95
- Reaksiyon Skoru
- 719
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 67
- DevLira
- 0
Eğer yorumuma cevap veriyor isen benim yorumumu kaldırmayın, konu farklı yerlere çekiliyor böylelikle.
Burada bahsettiğim foruma adam akıllı geliştirici birisi geldiği zaman yok bilmemne 20 mesaj, başka birisi saçmalama bir sistem paylaşsa hayatta böyle bir şey yapmazsınız(paylaşılan hesabın mesajı 10 bunu neden kaldırmadınız madem ?). Forumdaki egolu ve saçma sapan iş yapan insanlar yüzünden burada çok kişiler harcanıyor(harcandı da). Umarım ki bu mesajımın da amacını farklı yerlere çekip silmezsiniz..
Gapat la gonuyu
Kardeşim demek istenilen kuralların herkese eşit uygulanmak istenmesi hem tartıştığımız konuya bak daha kısa şekli zaten paylaşıldı
- Konular
- 57
- Online süresi
- 46m 14s
- Reaksiyon Skoru
- 130
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 126
- MmoLira
- 28
- DevLira
- 0
Gapat la gonuyu
Kardeşim demek istenilen kuralların herkese eşit uygulanmak istenmesi hem tartıştığımız konuya bak daha kısa şekli zaten paylaşıldı
Benim olayım burada sistem değil zaten.
Ama eşitliğe gelecek olursak attığım konuya bakılırsa da anlaşılıyor her şey zaten
- Konular
- 66
- Online süresi
- 44m 52s
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 139
- MmoLira
- 31
- DevLira
- 0
Kardeşim kusura bakma senin mesajın nasıl silindi bilmiyorum. Ben aktif değildim o sırada. Tartışma çıkmasın diye sildiler heralde. Sadece silinen mesajlara göz atarken senin yorumunu gördüm. Konuyu farketmedim. Farketseydim kapatırdım.
Bundan sonra hiç bir konuyu mesaj sayısı yetersiz diye kapatmayacağım sonra benim başım ağrıyor. Kuralları uygulamak suç oldu.
Turkmmo Flood Engelleme
burda kurallar kişiye göre değişiyor hele hitler düşüyorsa daha fena.
Valla benim için kişiye göre değişmiyor. Forum adaletli olsun 5 kişi olalım. Farketmez benim için.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)