C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[Py&C++] Inventory Slot Marking System

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Kardeşim kusura bakma senin mesajın nasıl silindi bilmiyorum. Ben aktif değildim o sırada. Tartışma çıkmasın diye sildiler heralde. Sadece silinen mesajlara göz atarken senin yorumunu gördüm. Konuyu farketmedim. Farketseydim kapatırdım.

Bundan sonra hiç bir konuyu mesaj sayısı yetersiz diye kapatmayacağım sonra benim başım ağrıyor. Kuralları uygulamak suç oldu.

Beni yanlış anlama konuyu kapatmana bir şey demiyorum zaten diyemem de yetkili biri değilim, sadece bu forumun bir üyesi ve bu ortamı seven birisi olarak söyledim. Bizde metin2dev gibi geliştiricilerin toplandığı bir mekan olabiliriz bence.
İyi forumlar.

Beni yanlış anlama konuyu kapatmana bir şey demiyorum zaten diyemem de yetkili biri değilim, sadece bu forumun bir üyesi ve bu ortamı seven birisi olarak söyledim. Bizde metin2dev gibi geliştiricilerin toplandığı bir mekan olabiliriz bence.
İyi forumlar.

Yanlış anlaşılacak bir durum yok aslında. Sende haklısın. Yıllardır bu forumdayım. Pasif bir şekilde kime ne yapıldığını izlediğim zamanlarda oldu. Kaç tane geliştiriciyi harcadı bu forum. Keşke dev gibi değil dev'den daha iyi bir forum olsak. Ama beni de anladığını düşünüyorum. Kurallarda 20 mesajı olmayan link koyamaz diye bir ibare var. Ve bende deneme moderatör olarak kuralları istisnasız uygulamak zorundayım. En azında kendimi zorunlu hissediyorum. Rütbem yüksek olmadığı için insiyatif kullanmayı doğru bulmadım.

Ama şöyle de bir durum var. Kişi ister geliştirici olsun ister sıradan bir metin2 hayranı. Kuralları adaletli bir şekilde uygulamalıyız ki forumumuz adaletli olsun. Nasıl metin2dev de ne kadar iyi geliştirici olursan ol İngilizce konuşmak zorundasın buda böyle bir şey. Kurallarda ve cezalarda kişinin kim olduğu önemli olmamalı. O zaman adalet diye bir şey kalmıyor. Veya paylaşılan konu.

Umarım kendimi anlatabilmişimdir. İyi forumlar...

sa kardeş thanks for sharing but when i enable your system, not work lennt's highlight system

Turkmmo Flood Engelleme

bu arada kurallar falan çok abartmayın beyler ille de herkes kurallara uyacak diyorsanız kapatın konuyu ben açayım o zaman

sa kardeş thanks for sharing but when i enable your system, not work lennt's highlight system

Turkmmo Flood Engelleme

bu arada kurallar falan çok abartmayın beyler ille de herkes kurallara uyacak diyorsanız kapatın konuyu ben açayım o zaman

Sendede 20 mesaj var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri