TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

Açık kaynak (Src) hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 404notfound
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar soracağım soruyu bayaa araştırdım fakat sonuca ulaşamadım. Bu sabah üzeri de farklı bir konu açtım sağolsun arkadaşlar yardımcı oldu. Bir files düzenleme işine girdim ben sadece oyunun içinde filezilla putty ve navicatla ugrasacagımı sanarken karsıma source vs. cıktı. biraz okudu arastırdım build etme yi falan öğrendim ancak bir kaç sorum daha olacak yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Hayırlı akşamlar.

1. Src' yi build etmek nedemek. Build ettim fakat ne olduğunu bilmeden build ettim nedir bu build kavramı ?

2. Bir filesin src dosyaları elimde fakat pack yok src den pack cıkarabilirmiyiz ?

3. Client source, game src vs için önerebileceğiniz bir kaç kaynak varmıdır ?

4. Src dosyaları filezillanın içindemi editleyeceğim yoksa pc ye indirip editleyip atacakmıyım ?

5. ve son Source de yaptığım değişiklikler nasıl oyuna yansıyacak ve oyunun gidişatını bozacakmı örnek npc sabitledim item fiyatlarını editledim, + basmaları npc ye ekledim bunları değiştirirmi ?

teşekkürler.

Yanıtınız için teşekkür ederim evet game ve mysql dosyalarınıda dün keşfetmiştim peki bunların atılması gereken yerler neresi ve bunlar tar.gz şeklinde değil herhangi bir uzantısı yok sadece tüm dosyalar yazıyor. Linkte belirtmiş olduğunuz konuları inceledim bunları yapabiliyorum fakat söylemiş olduğunuz gerekli yerlere atma işlemine henüz rastgelmedim saygılar.

Exeyi metin2 içine game db yide share veyahut senin game dosyan nerede ise oraya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri