- Konular
- 2
- Online süresi
- 34035s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 7
- TM Yaşı
- 5 Yıl 10 Gün
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
1-120 dr legendy server files kurdum her ip yi kendime göre videodan birer birer ayarladım bir kaç sorununu hallettim ama sh baslat.sh sonrasında herşey acılırken run.sh not found hatası alıyorum ve serverına baglanırken hata diyor yardımcı olabilene teşekkürlerimi sunarım
Putty ile bağlanmayı denediğimde siyah ekranla karşılaşıyorum herhangi bir login as ekranı gelmiyor
PetmitrootLogin yes yazıyor şimdi kontrol ettim
Putty sürümüm Release 0.74
yeni freebsd 9.2 sonrası putty de login as ekranı geldi ama ne yaparsam yapayım hala oyuna baglanamıyorum
Suanda
Database baslatılıyor
auth baslatılıyor
ch1 baslatılıyor
cannot open run.sh: no such file or directory
game99 baslatılıyor
--OYUN AKTİF--
suanda bu sekilde Fakat oyuna hala giriş sağlayamıyorum
Kullandıgım files ve freebsd
forum.turkmmo.com
forum.turkmmo.com
Temiz Bir FreeBSD9.2 Kurdum ama hala oyuna giriş sağlayamıyorum baslat.sh deki run.sh hatam devam ediyor
Putty ile bağlanmayı denediğimde siyah ekranla karşılaşıyorum herhangi bir login as ekranı gelmiyor
PetmitrootLogin yes yazıyor şimdi kontrol ettim
Putty sürümüm Release 0.74
yeni freebsd 9.2 sonrası putty de login as ekranı geldi ama ne yaparsam yapayım hala oyuna baglanamıyorum
Suanda
Database baslatılıyor
auth baslatılıyor
ch1 baslatılıyor
game99 baslatılıyor
--OYUN AKTİF--
suanda bu sekilde Fakat oyuna hala giriş sağlayamıyorum
Kullandıgım files ve freebsd
FreeBSD 9.2 g++48 / g++49 Kaynak Derleme (Source Build) Sadece 1.1GB
Herkese selamlar. Kendime bir sunucu açmak istedim ve bu işe giriştiğimde elimde iyi bir internet altyapısı olmadığı için ve Mega'nın kısıtlamaları nedeniyle sıkıntılar yaşadım. Oyunu derlemek için kullanılan sunucu kalıpları (VHD, VDI) 25GB boyutunda ve sıkıştırılmış hali 7GB. Ben de benim...
Dr.Legendy 1-120 Server Files
Öncelikle Merhaba Turkmmo Halkı Kendim bu hale getirip satışını yapmakta olduğum filesi, yeni bir files geliştirmeye başladığımdan dolayı ve filesin polemik yaratması sebebiyle paylaşmış bulunmaktayım. Son eklemiş olduğum 5 adet Plechito Zindanlarının questlerini ve fonksiyonlarını kaldırmış...
Temiz Bir FreeBSD9.2 Kurdum ama hala oyuna giriş sağlayamıyorum baslat.sh deki run.sh hatam devam ediyor
Son düzenleme: