- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kastırtmadığın, kişiye rahatsızlık verip oyun oynamasına engel olduğundan dolayı ban sebebi. Ama bildiğim kadarıyla sadece çözme attığın char ban yer, diğer charlarına birşey olmaz. Kendi charınla gidip adamları kesersen herhangi bir sorun teşkil etmez diye biliyorum.
düşman bayrak istersem keserim istersem çözer bırakırım buna akıl erdiremedim rahatsız etmem GEREKİYOR tabiki ben herzaman asıl çarımı getirecek degılım aynısını karşısı yapsa kı yapıyor ben hiçbişey demıyorum oyunun doğasında var bu çok saçma yanı
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
Adam öldürmekle rahatsızlık vermek arasında ince bir çizgi var.
Sürgünde gördüğün bir düșmanını kesersin fakat yeniden doğduğunda tekrar tekrar öldürürsen bașka chlere geçtiği halde onun olduğu ch ye gelip tekrar kasılmasına engel olursan bu ban sebebi olarak kabul edilir. öyle olmasıda gerek zaten ben șu ana kadar kimse ile düșman olmadığım halde kasılmama engel olan birçok kiși oldu. video çekip desteğe atmadım orası ayrıda insanın sinirini bozuyor bu tür davranıșlar.
Edit : https://www.turkmmo.com/zarkon-elym2/3528329-uchihalar.html
Bu konuda atılan ilk iki posttaki hareketler ban sebebi olarak kabul edilir.
Sürgünde gördüğün bir düșmanını kesersin fakat yeniden doğduğunda tekrar tekrar öldürürsen bașka chlere geçtiği halde onun olduğu ch ye gelip tekrar kasılmasına engel olursan bu ban sebebi olarak kabul edilir. öyle olmasıda gerek zaten ben șu ana kadar kimse ile düșman olmadığım halde kasılmama engel olan birçok kiși oldu. video çekip desteğe atmadım orası ayrıda insanın sinirini bozuyor bu tür davranıșlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Adam öldürmekle rahatsızlık vermek arasında ince bir çizgi var.
Sürgünde gördüğün bir düÈmanını kesersin fakat yeniden doğduğunda tekrar tekrar öldürürsen baÈka chlere geçtiği halde onun olduğu ch ye gelip tekrar kasılmasına engel olursan bu ban sebebi olarak kabul edilir. öyle olmasıda gerek zaten ben Èu ana kadar kimse ile düÈman olmadığım halde kasılmama engel olan birçok kiÈi oldu. video çekip desteğe atmadım orası ayrıda insanın sinirini bozuyor bu tür davranıÈlar.
bizde bunun tamamen saçmalık olduğunu anlatmaya çalışıyoruz, düşmanımın göz göre göre güçlenmesine neden müsade edeyim aynı şekilde düşmanlarım da benı engellemeye çalışmalı oyun böyle zevk verir
- Konular
- 3,161
- Online süresi
- 8m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 206
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- -66
- DevLira
- 0
bizde bunun tamamen saçmalık olduğunu anlatmaya çalışıyoruz, düşmanımın göz göre göre güçlenmesine neden müsade edeyim aynı şekilde düşmanlarım da benı engellemeye çalışmalı oyun böyle zevk verir
Ben senle aynı görüşte değilim, Ha neden diye soracak olursan kendimden örnek vereyim. Benim bu sene oyuna giriş sürem çok kısıtlı Haftalık ortalama alırsak günde 3 saate falan denk gelir. Bu 3 saat içindede birisi gelip ben kasılırken beni öldürürse çok sinir oluyorum. Oyunda lonca savaşları, Bayrak baskınları ve farklı savaşlar tabi ki olmalı fakat bir oyuncunun gelişimine engel olmak bence bir savaş sayılmaz, Zevk de vermez.
- Konular
- 933
- Reaksiyon Skoru
- 39
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 125
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben senle aynı görüşte değilim, Ha neden diye soracak olursan kendimden örnek vereyim. Benim bu sene oyuna giriş sürem çok kısıtlı Haftalık ortalama alırsak günde 3 saate falan denk gelir. Bu 3 saat içindede birisi gelip ben kasılırken beni öldürürse çok sinir oluyorum. Oyunda lonca savaşları, Bayrak baskınları ve farklı savaşlar tabi ki olmalı fakat bir oyuncunun gelişimine engel olmak bence bir savaş sayılmaz, Zevk de vermez.
Konu gereksiz yere uzuyor ve her metin2 oynayan ne yapması gerektiğini bilir.Hayatımda gördüğün en boş konulardan biri.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)