Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gerçekliği şüpheli olan bir iddaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hghkg1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Oynadığımız oyun, savaş oyunu . Birilerini kesip ban yemek çok saçma bence. Herkesin başına geliyor zaten kasılırken birinin gelip salça olması. Herkes bu sebepden ban yerse oyunda oyuncu kalmaz zaten.

eskı serverlerde bı oyuncu balık tutarken bırı onu kesıodu onu banlamıslardı baska bır oyuncu orumcekde para kasarken odasını kapmak ıcın dıer oyuncu yancarıyla onu kesıordu bu 2 arkadas da banlanmıstı bunları hatırlıyorum ama kısa surelı atıolardı banı suresız deıl

bır oyuncu bır oyuncuyu kesebılıyosa nerde nasıl kestıgının hiçbir önemi yok anlaşmalı 1vs1 degılse bu sebepten banlanırsam full savaşçıyı itemleriyle beraber silecem loncam da siler çarlarını

Turkmmo Flood Engelleme

dıkat;19468430' Alıntı:
Oynadığımız oyun, savaş oyunu . Birilerini kesip ban yemek çok saçma bence. Herkesin başına geliyor zaten kasılırken birinin gelip salça olması. Herkes bu sebepden ban yerse oyunda oyuncu kalmaz zaten.

gmlerden biri kırmızı veya sarı çar açıp mavide pazar gezse ve ''rahatsız eden'' oyuncuları(pazar gezerken dalanları) banlasa hepsını kim olduğuna bakmaksızın svde ne oyuncu ne lonca kalır :)

Diğer konundada yazdım sana bunun yasak olduğunu gmler mi söyledi anlamadım , muhtemelen bi yerden yanlış bilgi aldın sen.metin kesiyoruz adamlar ks atıyor , kasılıyoruz slotlara ks atıyor , kule yapıyoruz adamlar katil metni katında haritayı alıp açmıyor 4 saat bekletiyor kuleyi buga sokuyor onlar ban yemiyorsa sende yemezsin.

Kaldıki sen düşman bayrakları kesiyorsun , oyunun amacı düşmanına engel olmak onu oyuncu karakterinle yenmektir.Bu sebepten ban yiyeceğini sanmıyorum

Son düzenleme:
Diğer konundada yazdım sana bunun yasak olduğunu gmler mi söyledi anlamadım , muhtemelen bi yerden yanlış bilgi aldın sen.metin kesiyoruz adamlar ks atıyor , kasılıyoruz slotlara ks atıyor , kule yapıyoruz adamlar katil metni katında haritayı alıp açmıyor 4 saat bekletiyor kuleyi buga sokuyor onlar ban yemiyorsa sende yemezsin.

Kaldıki sen düşman bayrakları kesiyorsun , oyunun amacı düşmanına engel olmak onu oyuncu karakterinle yenmektir.Bu sebepten ban yiyeceğini sanmıyorum

oyun kurallarındaki 5. maddeden dolayı ban yiyebilirmişiz bi üyem diyodu da loncadan çıkmış şuan korktu heralde

Bu oyunda her ne sebeble olursa olsun birini kestin diye ban yemezsin bu bir savaş oyunu adam metin keserken metnini çalabilirsin kasarken ks atabilirsin yani amaç birbirini kesmek zaten eğer bir adamı ne sebeble olursa olsun kesmek ban sebebiyse bunu söylsin bizde yolumuza bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri