- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
kara listemizdeki(oyun içinde düşman olduğumuz loncalar vs) adamları kesersek ban yiyormuşuz doğru mudur?
@Shorty
@Shorty
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 11
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Eğer böyle bir şey varsa bütün lonca olarak içimizdeki lerini döküp GM lere anlatıp videolu bi şekilde hesaplarımızı siler yolumuza bakarız. Buna bir açıklık getirilsin. Hayatım boyunca oynadığım server larda böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum.. ağlayacaksalar oynamayalım direk, kraloyun>Barbie bebek oyunları ordan kız giydirelim bu kadar basit
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
bır oyuncuyu kasılmasına oyunu oynamısına engel oldugunuzda bunun ban sebebı oldugunu bılıyorum ama baska bayrak bı oyuncuyla savasmanız bır ban sebebı deıl dıe bılıyorum ben
- Konular
- 4
- Online süresi
- 1m 3s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 66
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
bır oyuncuyu kasılmasına oyunu oynamısına engel oldugunuzda bunun ban sebebı oldugunu bılıyorum ama baska bayrak bı oyuncuyla savasmanız bır ban sebebı deıl dıe bılıyorum ben
düşman bayrak ta var iç savaş ta var hayaletteki para çarlarımıza ks atan bazı atarlı ergenler kaşınıyor onları da arada kaynatıyoruz ayrıca çok saçma eğer dediğiniz doğruysa, düşmanımın item level kasmasına seyirci kalmamı nasıl bekler bir gm? oyunu oyun yapan zaten savaşlar yani o adamın kasılması ıcın savaşların dönmesi lazım
Son düzenleme:
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 54
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
eskı serverlerde bı oyuncu balık tutarken bırı onu kesıodu onu banlamıslardı baska bır oyuncu orumcekde para kasarken odasını kapmak ıcın dıer oyuncu yancarıyla onu kesıordu bu 2 arkadas da banlanmıstı bunları hatırlıyorum ama kısa surelı atıolardı banı suresız deıldüşman bayrak ta var iç savaş ta var hayaletteki para çarlarımıza ks atan bazı atarlı ergenler kaşınıyor onları da arada kaynatıyoruz ayrıca çok saçma eğer dediğiniz doğruysa, düşmanımın item level kasmasına seyirci kalmamı nasıl bekler bir gm? oyunu oyun yapan zaten savaşlar yani o adamın kasılması ıcın savaşların dönmesi lazım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)