C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gerçekliği şüpheli olan bir iddaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hghkg1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hghkg1

Level 1
Üye
Konular
4
Online süresi
1m 3s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
14 Yıl 1 Ay 25 Gün
Başarım Puanı
66
MmoLira
15
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

kara listemizdeki(oyun içinde düşman olduğumuz loncalar vs) adamları kesersek ban yiyormuşuz doğru mudur?

@Shorty

Son düzenleme:
Eğer böyle bir şey varsa bütün lonca olarak içimizdeki lerini döküp GM lere anlatıp videolu bi şekilde hesaplarımızı siler yolumuza bakarız. Buna bir açıklık getirilsin. Hayatım boyunca oynadığım server larda böyle bir şey ile ilk defa karşılaşıyorum.. ağlayacaksalar oynamayalım direk, kraloyun>Barbie bebek oyunları ordan kız giydirelim bu kadar basit

bır oyuncuyu kasılmasına oyunu oynamısına engel oldugunuzda bunun ban sebebı oldugunu bılıyorum ama baska bayrak bı oyuncuyla savasmanız bır ban sebebı deıl dıe bılıyorum ben

bır oyuncuyu kasılmasına oyunu oynamısına engel oldugunuzda bunun ban sebebı oldugunu bılıyorum ama baska bayrak bı oyuncuyla savasmanız bır ban sebebı deıl dıe bılıyorum ben

düşman bayrak ta var iç savaş ta var hayaletteki para çarlarımıza ks atan bazı atarlı ergenler kaşınıyor onları da arada kaynatıyoruz ayrıca çok saçma eğer dediğiniz doğruysa, düşmanımın item level kasmasına seyirci kalmamı nasıl bekler bir gm? oyunu oyun yapan zaten savaşlar yani o adamın kasılması ıcın savaşların dönmesi lazım

Son düzenleme:
düşman bayrak ta var iç savaş ta var hayaletteki para çarlarımıza ks atan bazı atarlı ergenler kaşınıyor onları da arada kaynatıyoruz ayrıca çok saçma eğer dediğiniz doğruysa, düşmanımın item level kasmasına seyirci kalmamı nasıl bekler bir gm? oyunu oyun yapan zaten savaşlar yani o adamın kasılması ıcın savaşların dönmesi lazım
eskı serverlerde bı oyuncu balık tutarken bırı onu kesıodu onu banlamıslardı baska bır oyuncu orumcekde para kasarken odasını kapmak ıcın dıer oyuncu yancarıyla onu kesıordu bu 2 arkadas da banlanmıstı bunları hatırlıyorum ama kısa surelı atıolardı banı suresız deıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri