Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

gerçekliği şüpheli olan bir iddaa

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hghkg1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bu oyunda her ne sebeble olursa olsun birini kestin diye ban yemezsin bu bir savaş oyunu adam metin keserken metnini çalabilirsin kasarken ks atabilirsin yani amaç birbirini kesmek zaten eğer bir adamı ne sebeble olursa olsun kesmek ban sebebiyse bunu söylsin bizde yolumuza bakalım

bende onu merak edıyorum çünkü [FONT=&quot]Madde(5) : Oyuncularla dalga geçmek, oyuncunun oyunu rahatça oynamasına engel olmak hesabınızın kapatılmasına sebep olur. buna dayanarak bi ban yerse herhangi bi üyem çarları silecez boşuna uğraşmayalım 105 e kasmakla[/FONT]

Başkasını öldürdüğünüz için banlanmazsanız kuralda bahsedilen dalga geçerek oyuncunun oyunu oynamasına engel olmakla alakalı.

Başkasını öldürdüğünüz için banlanmazsanız kuralda bahsedilen dalga geçerek oyuncunun oyunu oynamasına engel olmakla alakalı.

ben özel olarak çözmesi p olan bi sura ayarladım sürgünde düşman loncaları sürekli çözüyorum kastırmıyorum bu ban sebebi mi

ben özel olarak çözmesi p olan bi sura ayarladım sürgünde düşman loncaları sürekli çözüyorum kastırmıyorum bu ban sebebi mi
Kastırtmadığın, kişiye rahatsızlık verip oyun oynamasına engel olduğundan dolayı ban sebebi. Ama bildiğim kadarıyla sadece çözme attığın char ban yer, diğer charlarına birşey olmaz. Kendi charınla gidip adamları kesersen herhangi bir sorun teşkil etmez diye biliyorum.

Kastırtmadığın, kişiye rahatsızlık verip oyun oynamasına engel olduğundan dolayı ban sebebi. Ama bildiğim kadarıyla sadece çözme attığın char ban yer, diğer charlarına birşey olmaz. Kendi charınla gidip adamları kesersen herhangi bir sorun teşkil etmez diye biliyorum.

Yani özetlersek ; Adam kesmekle ban yenilmiyor..:wink:
kasılan birini sürekli rahatsız edip kasılmasına oyunu oynamasına engel oluyorsan işte bu ban sebebi..
Zaten mantıklı olanda budur.

Ayrıca Oyundaki yöneticiler isterlerse balık tutan ve pazar kuran kişilere oyuncuların dalmamalarını sağlayabilirler.
Turkmmo formunda birsürü quest eklenti vs var bu durumla alakalı.
:smile:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri