noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eksiklikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elygamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

elygamer

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 4 Ay 15 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
4- bk nın az düşmesinden bk fiyatları uçuk
5- taşlar basarken yanmamalı

6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

dıkat;19437781' Alıntı:
Beyler siz arkanıza yaslanın GM girsiniz charınızı donatsın isterseniz ? Kardeşim oyunun zorluğu olmazsa zaten itemini dizer bırakırsın sarmaz :)

+6 Çeliği +7 yapmak için 2 t para harcadım gene geçmedi ben hiç ağlıyormuyum

Skilleri p lemek için 4 T civarı harcadım , çeliği +9 yapıp mavi yapana kadar her + da 6 7 kere yandı oda bir 4-5 t ye mal oldu.Gayette memnunum oyundan dahada zor olmalı aslında
1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
4- bk nın az düşmesinden bk fiyatları uçuk
5- taşlar basarken yanmamalı

6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz

200luk geri gelmesi yerine bastıkca pelerin bitmemeli öyle daha iyi olur bence.Ayrıca kızıl ormandaki metinler çok sıkıntı hep sabit yerlere düşüyor 10dk ara ile herkes de çelik muho olmaya başladı kızıldaki metinlere bi ayar çekilmesi lazım.

200luk geri gelmesi yerine bastıkca pelerin bitmemeli öyle daha iyi olur bence.ayrıca kızıl ormandaki metinler çok sıkıntı hep sabit yerlere düşüyor 10dk ara ile herkes de çelik muho olmaya başladı kızıldaki metinlere bi ayar çekilmesi lazım.
kızıldaki metin sayısı azaltılır yada sabit olmassa bu sefer büyülü metal çok pahalı olur

kızıldaki metin sayısı azaltılır yada sabit olmassa bu sefer büyülü metal çok pahalı olur

b.metalın çıkma oranı artar veya başka metinlerden de düşebilir ama 90 level metinleri kızılda hep sabit yerlerde ve 10dk ara ile çıkıyor. orijinal metin2 oynamışsan bilirsin metinler sabit yerlerde düşmez ama burada metinler hep aynı sabit yerlere düşüyor ve piyasada aşırı derecede çelik ve muho türü itemlerin değerlerini düşürüyor. +0 savaşçı çeliğini dün akşam pazarda 20m e gördüm b.metali 40-50 m arası satılıyor

Buyulu metal +45 lv metınlerden atsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri