Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Eksiklikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan elygamer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
4- bk nın az düşmesinden bk fiyatları uçuk
5- taşlar basarken yanmamalı

6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz

Emek serverin ne anlamı kalır ki bu söylediklerinden sonra.Hunk'dan farkı kalmadı oyunun.Oyun açılalı 2 gün oldu millet mavi çelik basmış :) Oyunun tek zorluğu biyalog oda zaman gerektiren birşey.Bence hiçbir ayar ile oynanmamalı , aksine daha fazla zorluk getirilebilir.

emek serverin ne anlamı kalır ki bu söylediklerinden sonra.hunk'dan farkı kalmadı oyunun.oyun açılalı 2 gün oldu millet mavi çelik basmış :) oyunun tek zorluğu biyalog oda zaman gerektiren birşey.bence hiçbir ayar ile oynanmamalı , aksine daha fazla zorluk getirilebilir.
git turk oyna ozaman

Emek serverin ne anlamı kalır ki bu söylediklerinden sonra.Hunk'dan farkı kalmadı oyunun.Oyun açılalı 2 gün oldu millet mavi çelik basmış :) Oyunun tek zorluğu biyalog oda zaman gerektiren birşey.Bence hiçbir ayar ile oynanmamalı , aksine daha fazla zorluk getirilebilir.

Oyunun tek zorluğu biyolog diyerek haksızlık etmişsin bence biyolog kadar zor olan + basmalarda var tamam belki 2 günde mavi çelik yapmış olabilirler ama yinede sürgünde + basmak için levi sembol düşürmek o kadar kolay değildir diye tahmin ediyorum bunun dışındaki düşüncelerine bende katılıyorum cevap verdiğin mesajdakiler gerçekleşirse oyunun amacı ve anlamı kalmaz zaten

Oyunun tek zorluğu biyolog diyerek haksızlık etmişsin bence biyolog kadar zor olan + basmalarda var tamam belki 2 günde mavi çelik yapmış olabilirler ama yinede sürgünde + basmak için levi sembol düşürmek o kadar kolay değildir diye tahmin ediyorum bunun dışındaki düşüncelerine bende katılıyorum cevap verdiğin mesajdakiler gerçekleşirse oyunun amacı ve anlamı kalmaz zaten

Benim zaten oyuna lafım yok.On numara beş yıldız , emeği geçen herkese teşekkür ederim.Örnek göstermek gerekirse evet , düşüncelerin için teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri