- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
4- bk nın az düşmesinden bk fiyatları uçuk
5- taşlar basarken yanmamalı
6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz
2- + basmak çok zor dolunayı 12 basmada +9 yaptım dolunayda hal buysa ileride ne yapıcaz
3- Metinlerden çıkan bk sayısı 2 katına çıkarılmalı diye düşünüyorum ruh taşı gibi 2 şerli de düşebilir
6- Bunu soruyorum sadece şurda 1 hafta sonra çarlarımızı ws atmaya başlıyacaz efsun botu eklenmeli efsun zaten çok zor geliyor bide oturup elimizle nasıl basıcaz
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
dıkat;19437781' Alıntı:Beyler siz arkanıza yaslanın GM girsiniz charınızı donatsın isterseniz ? Kardeşim oyunun zorluğu olmazsa zaten itemini dizer bırakırsın sarmaz![]()
+6 Çeliği +7 yapmak için 2 t para harcadım gene geçmedi ben hiç ağlıyormuyum
Skilleri p lemek için 4 T civarı harcadım , çeliği +9 yapıp mavi yapana kadar her + da 6 7 kere yandı oda bir 4-5 t ye mal oldu.Gayette memnunum oyundan dahada zor olmalı aslında
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
1-Cesaret pelerini 1 saatlik bunun yerine 200 lük ler getirilsin derim
200luk geri gelmesi yerine bastıkca pelerin bitmemeli öyle daha iyi olur bence.Ayrıca kızıl ormandaki metinler çok sıkıntı hep sabit yerlere düşüyor 10dk ara ile herkes de çelik muho olmaya başladı kızıldaki metinlere bi ayar çekilmesi lazım.
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
kızıldaki metin sayısı azaltılır yada sabit olmassa bu sefer büyülü metal çok pahalı olur200luk geri gelmesi yerine bastıkca pelerin bitmemeli öyle daha iyi olur bence.ayrıca kızıl ormandaki metinler çok sıkıntı hep sabit yerlere düşüyor 10dk ara ile herkes de çelik muho olmaya başladı kızıldaki metinlere bi ayar çekilmesi lazım.
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 13h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 359
- MmoLira
- 9,960
- DevLira
- 0
kızıldaki metin sayısı azaltılır yada sabit olmassa bu sefer büyülü metal çok pahalı olur
b.metalın çıkma oranı artar veya başka metinlerden de düşebilir ama 90 level metinleri kızılda hep sabit yerlerde ve 10dk ara ile çıkıyor. orijinal metin2 oynamışsan bilirsin metinler sabit yerlerde düşmez ama burada metinler hep aynı sabit yerlere düşüyor ve piyasada aşırı derecede çelik ve muho türü itemlerin değerlerini düşürüyor. +0 savaşçı çeliğini dün akşam pazarda 20m e gördüm b.metali 40-50 m arası satılıyor